TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Αξιοποιεί το λάθος της Ρεάλ η Σεβίλλη, ανεβαίνει η Βιγιαρεάλ

Ο Ζεράρδ Μορένο της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Τσέλσι στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο Μπέλφαστ
Ο Ζεράρδ Μορένο της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ © 2021 PETER MORRISON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το πρόγραμμα της Δευτέρας και καταλήγει σε δύο δυνατές προτάσεις από τη La Liga.

Η Βιγιαρεάλ είχε κάνει ένα προβληματικό ξεκίνημα στη σεζόν. Ήταν δεδομένο πως μόλις υπάρξει διακοπή από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και επιστρέψει στη δράση ο Ζεράρδ Μορένο, θα πάρει τα πάνω της.

Προγνωστικά Ισπανία

Έτσι κι έγινε! Η ομάδα του Έμερι με τρεις νίκες στη σειρά, έπειτα από πολύ καλές εμφανίσεις, μπήκε στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Βιγιαρεάλ είναι ποιοτικά ομάδα τετράδας, που στη χειρότερη περίπτωση θα τερματίσει μέχρι την έκτη θέση. Με νίκη απόψε (20:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24), επί της ουραγού Λεβάντε, θα πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη Ατλέτικο και στους δύο από τη έκτη Βαγιεκάνο.

Η Λεβάντε έχει τεράστια αμυντικά προβλήματα. Δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και το απίστευτο είναι πως μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία, σε παιχνίδια που πέτυχε από τρία τέρματα. Μαζί με τον αποκλεισμό από το κύπελλο, από την Αλκογιάνο, η Λεβάντε έχει τρεις ήττες στηνσειρά με 4-3! O άσος με over 1,5, ανάμεσα στο 1.50 και στο 1.55 στις περισσότερες εταιρίες.

Η Σεβίλλη εκμεταλλεύεται την γκέλα της Ρεάλ

Τοπικό ντέρμπι στην Ανδαλουσία (22:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24), μόνο που η Σεβίλλη με την Κάδιθ έχουν φιλικές σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Λοπετέγι έχει μπροστά της τη μεγάλη ευκαιρία να αξιοποιήσει την ήττα της Ρεάλ στη Χετάφε. Αν περάσει με διπλό από την Κάδιθ θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά κρούσματα κορονοϊού. Οι απουσίες για τους γηπεδούχους είναι πολλές και δεν υπάρχει το ρόστερ, για να τις καλύψει. Με κορονοϊό οι εξτρέμ Περέα (12/0), Ιβάν Αλέχο (4/0), ο επιθετικός Σομπρίνο (14/0) και ο στόπερ Βίκτορ Τσουστ (8/0). Τιμωρημένος ο στόπερ Κάλα (10/0), τραυματίες οι εξτρέμ Σάλβι (15/1), Αρσαμεντία (7/1), Άλβαρο Χιμένεθ (9/0), ο φορ Λοσάνο (16/5), αμφίβολοι ο μπακ Ίσα (15/0) και ο στόπερ Μάρκος Μάουρο (3/0), συνεχίζουν εκτός οι Χοσέ Μάρι και Γκαρίδο.

Στη Σεβίλλη, είναι τιμωρημένος ο στόπερ Κουντέ (16/0), τραυματίες οι εξτρέμ Σούσο (8/0), Λαμέλα (12/4), με κορονοϊό οι μπακ Μοντιέλ (9/1), Ακούνια (15/1). Επιστρέφει ο μπακ/χαφ Χεσούς Νάβας (11/0). Παίζουν και φεύγουν για το Κόπα Άφρικα οι Μπόνο, Μουνίρ και Εν-Νεσιρί.

Ασφαλώς, στη Σεβίλλη υπάρχει το ρόστερ για να διαχειριστούν καλύτερα τα προβλήματα των καιρών που ζούμε. Το διπλό στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

  • Βιγιαρεάλ - Λεβάντε: 1 (απόδοση 1.50-1.55), 20:00
  • Κάδιθ - Σεβίλλη: 2 ( απόδοση 1.80), 22:15
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ