TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Δεν τα παρατάει για το μεγάλο κόλπο η Ντέρμπι

Ο Γουέιν Ρούνεϊ  στο Σπλιτ
Ο Γουέιν Ρούνεϊ © 2021 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Η Ντέρμπι του Γουέιν Ρούνεϊ μπορεί να έχει στην πλάτη της το βαρύ φορτίο του -21 στην Championship αλλά θα τα δώσει όλα ως το τέλος για να κάνει το μεγάλο κόλπο και να σωθεί.

Η σεζόν ξεκίνησε άθλια για τη Ντέρμπι, το -21 που είχε να διαχειριστεί ήταν δυσβάσταχτο και όλοι την είχαν ξεγράψει, πολλά οικονομικά προβλήματα, αστάθειες σε διοικητικό επίπεδο, αναζήτηση επενδυτή και ένας Ρούνεϊ που με κοντό ρόστερ να προσπαθεί να κάνει το μεγάλο θαύμα. Δεδομένα, εάν σώσει τη σεζόν η ομάδα θα πρέπει να γίνει ταινία. Μιλάμε για το ακατόρθωτο. Η Ντέρμπι όχι μόνο έχει μηδενίσει το -21, αλλά μετράει 10 βαθμούς πλέον. Βέβαια, η απόσταση από τη σωτηρία είναι στους έντεκα.

Σήμερα αντιμετωπίζει τη Ρέντινγκ (17:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24), η οποία είναι πάνω από τη ζώνη, οπότε εάν κερδίσει σήμερα θα μειώσει και άλλο την απόσταση και κυρίως θα τονωθεί και άλλο το ηθικό των Κριαριών. Υπάρχει πίστη και μεγάλη θέληση. Η ομάδα προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε τη Στόουκ 2-1 εκτός έδρας με γκολ του Καζίμ Ρίτσαρντς πέντε λεπτά πριν λήξη ο αγώνας σ’ ένα ματς που δεν έπαιξε φουλ άμυνα για να το κλέψει. Νωρίτερα είχε κερδίσει τη Γουέστ Μπρομ εντός έδρας 1-0 η οποία πάει όχι απλώς για άνοδο αλλά και για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρέντινγκ είναι χωρίς αγωνιστικό ρυθμό και έχει να παίξει από τις 11 Δεκεμβρίου, τα επόμενα παιχνίδια της αναβλήθηκαν, έχει ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό, ενώ έχει και πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Πιο έτοιμη για το ματς η Ντέρμπι, έχει το ηθικό για να επικρατήσει. Στο 3.11 κατά μέσο όρο το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέντινγκ - Ντέρμπι: 2 (απόδοση 3.11), 17:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ