XGOALS BET

Λεβάντε - Μαγιόρκα: Προγνωστικά και Ανάλυση - Ήρθε η ώρα να σπάσει το σερί

Οι παίκτες της Λεβάντε πανηγυρίζουν το τρίτο τους γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης σε παιχνίδι για τη La Liga
Οι παίκτες της Λεβάντε πανηγυρίζουν το τρίτο τους γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης © 2021 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Η Λεβάντε αναζητεί την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και με βάση τα xGoals οφείλει να την βρει κόντρα στη Μαγιόρκα.

Η ουραγός της La Liga, Λεβάντε, υποδέχεται τη Μαγιόρκα (15:00 Live από το SPORT24) σε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία κι ας βρισκόμαστε ακόμη στον Ιανουάριο και μόλις στην 20η αγωνιστική.

Η Λεβάντε παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα προέρχεται από το βαρύ 5-0 στο ντέρμπι με τη Βιγιαρεάλ. Συμπλήρωσε έτσι 27 σερί αγώνες στη La Liga δίχως τρίποντο (0-11-16)!

Λεβάντε - Μαγιόρκα: Προγνωστικά Ισπανία

Προφανώς, μιλάμε για κάτι αφύσικο, κρίνοντας από τα xGoals. Η Λεβάντε έχει διαφορά τερμάτων 19-41 με 23,58 xGoals υπέρ και 29,75 κατά. Θα μπορούσε δηλαδή να είχε πετύχει τουλάχιστον τέσσερα γκολ παραπάνω και θα έπρεπε να είχε δεχθεί 11 τέρματα λιγότερα με βάση τις φάσεις που της έχουν κάνει.

Σύμφωνα με τα xGoals, οι xPoints της Λεβάντε είναι 23,94, θα μπορούσε δηλαδή με βάση τις ευκαιρίες, που έχει δημιουργήσει και έχει δεχθεί, να έχει μαζέψει 15 βαθμούς παραπάνω από τους οχτώ, που έχει αυτή τη στιγμή στη συγκομιδή της.

Λεβάντε - Μαγιόρκα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Εκ των πραγμάτων, το θέμα είναι πλέον περισσότερο ψυχολογικό. Δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση, ενώ και οι οπαδοί περίμεναν την αποστολή για να την αποδοκιμάσουν μετά τη συντριβή στο Θεράμικα την περασμένη Δευτέρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το ματς με τη Μαγιόρκα έχει χαρακτήρα τελικού κι ας βρισκόμαστε μόλις στην 20η αγωνιστική. Το θετικό για τη Λεβάντε είναι πως οι νησιώτες ταξίδεψαν στη Βαλένθια με σημαντικές απουσίες.

Αναλυτικά, θα απουσιάσουν ο επιθετικός χαφ Ντάντι Ροντρίγκεθ (3 γκολ), λόγω τιμωρίας, ο χαφ Μπαμπά (1 γκολ), που ενσωματώθηκε στην εθνική της Γκάνας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, καθώς επίσης ο φορ Ανχελ (2 γκολ) και ο εξτρέμ Λι Κανγκ-Ιν (1 γκολ), που είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η Μαγιόρκα είχε αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη με την Εϊμπαρ εκτός έδρας (κέρδισε 2-1), συνεπώς είχε και δύο ημέρες λιγότερες για ξεκούραση έναντι της Λεβάντε.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η Μαγιόρκα δεν είναι κανένας αντίπαλος φόβητρο και μετράει τρεις σερί ήττες στην έδρα της Λεβάντε, μάλλον ήρθε η ώρα για την ομάδα του Λίσκι να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Αλλωστε, με βάση τα xGoals, η Λεβάντε δεν είναι χειρότερη ομάδα από τη Μαγιόρκα και δεν αξίζει να έχει τόσο χαμηλή συγκομιδή. Για αυτό λοιπόν και οι μπουκ προσφέρουν τον άσο σε τιμές φαβορί στο 2.30, καθώς νομοτελειακά κάποια στιγμή το αρνητικό σερί της θα σπάσει. Σήμερα οι πιθανότητες είναι με το μέρος της για να τα καταφέρει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβάντε - Μαγιόρκα: 1 (απόδοση 2.30), 15:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ