ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση - Αποδεκτό το 1.76

Ο Ουσμάν Ντεμπέλε της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μπέτι στο Καμπ Νόου για τη La Liga
Ο Ουσμάν Ντεμπέλε της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις στο Καμπ Νόου © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Στο Λος Καρμένες δοκιμάζεται η Μπαρτσελόνα σε μια προσπάθεια ανύψωσης ηθικου και να ξαναμπει στο κόλπο της τετράδας, αλλά η Γρανάδα έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Ο δρόμος της ανάκαμψης για την Μπαρτσελόνα περνάει από το Λος Καρμένες για την 20η αγωνιστική της La Liga (19:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ). Το ματς με τη Γρανάδα μόνο εύκολο δεν είναι, αφού η γηπεδούχος δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο ή τουλάχιστον σε θετικό μομέντουμ στην τελευταία τριάδα αγώνων. Μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Μαγιόρκα (4-1) και Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1), ακολούθησε το 0-0 στο Έλτσε, σ’ ένα ματς που η καθεμία είχε από ένα ημίχρονο. Τη γλίτωσε στο α’ μέρος, βελτιώθηκε στο β’, ενώ από το 47’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, είχε τις στιγμές της, αλλά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Παίζεται η συμμετοχή του χρήσιμου χαφ Ροτσίνα.

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να πήγε αποδεκατισμένη κόντρα στη Μαγιόρκα και ο Τσάβι να μην ήθελε να γίνει το ματς, ενώ πήρε και αρκετούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, αλλά ο Λουκ Ντε Γιονγκ στο 44’ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 σε μια αναμέτρηση που είχε κάποιες καλές στιγμές, ενώ δεν πιέστηκε ιδιαίτερα. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε την ερασιτεχνική Λινάρες εκτός έδρας για το Κύπελλο και έστω και δύσκολα επικράτησε 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’, ανέβηκε μετά την ανάπαυλα, ο Ντεμπελέ ισοφάρισε στο 63’ με τον Ντεμπελέ, ενώ στο έξι λεπτά αργότερα ο Γιουτγκλά διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Εκτός Αραούχο, Φρένκι Ντε Γιονγκ, σε καραντίνα ο Πέδρι, πάγια εκτός Μπρέιθγουεϊτ και Σέρζι Ρομπέρτο. Δεν έχει δηλωθεί ακόμα ο Φεράν Τόρες. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα ημιτελικός Super Copa με τη Ρεάλ που θα γίνει στη Σαουδική Αραβία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το κλίμα βελτιώνεται σταδιακά στην Μπαρτσελόνα, ενώ και το ιατρικό δελτίο έχει μικρύνει σε σύγκριση με το προηγούμενο δεκαήμερο. Προσπαθεί να ανεβάσει τις στροφές η ομάδα του Τσάβι. Η Γρανάδα δεν παίζει φουλ άμυνα, είναι ανταγωνιστική, κάνει φάσεις και έχει αφήσει θετικά στοιχεία στην τελευταία τριάδα αγώνων. Αποδεκτό το Goal/Goal στο 1.76 που έχει επιβεβαιωθεί και στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα - Μπαρτσελόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.76), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ