TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Λανθασμένο φαβορί στο Μπακού

Ο Στέφεν Κένι, εκλέκτορας της Ιρλανδίας, σε αναμέτρηση κόντρα στη Σερβία στο Δουβλίνο
Ο Στέφεν Κένι © 2021 PETER MORRISON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρεις επιλογές.

Για τον πρώτο όμιλο το παιχνίδι Αζερμπαϊτζάν - Ιρλανδία δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο. Υπάρχει πάντως μία πραγματικότητα.

Δεν έχουν νίκη σε επίσημο με προπονητή τον Κένι

Οι εταιρίες δίνουν σε εκτός έδρας παιχνίδι σαν φαβορί μία ομάδα που με τον προπονητή της δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε μία νίκη σε επίσημο παιχνίδι. 1 ½ χρόνο με τον Κένι στον πάγκο της η Ιρλανδία κέρδισε μόνο ένα φιλικό απέναντι στην Ανδόρα. Πρόσφατα, συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου υποδέχτηκε το Αζερμπαϊτζάν και κατάφερε στο τέλος να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν υπάρχει λογική να δίνονται φαβορί οι Ιρλανδοί στο Μπακού το 1Χ στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

Βελτιωμένοι με τον Στοΐκοβιτς

Ήταν ακραίο αυτό που συνέβη στους Σέρβους στο τελευταίο τους παιχνίδι στην Ιρλανδία. Οι παίκτες του Στοΐκοβιτς είχαν πάρει προβάδισμα από νωρίς. Ήταν ανώτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι, όμως φέρθηκαν με επιπολαιότητα σε πολλές καθαρές ευκαιρίες για να κάνουν το 0-2. Ένα πλάγιο κέρδισαν στο 87ο λεπτό οι Ιρλανδοί και στην προσπάθεια να διώξει ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς βρήκε την πλάτη του Μιλένκοβιτς και με ακραίο τρόπο ήρθε ένα εντελώς άδικο αποτέλεσμα. Οι Σέρβοι πλέον δεν έχουν την κατάσταση στα χέρια τους για την πρώτη θέση, πάντως υπάρχει ξεκάθαρη πρόοδος με τον Στοΐκοβιτς στον πάγκο και φαίνεται πως έστω μέσα από την δεύτερη θέση θα δώσουν μάχη για να πάρουν εισιτήριο για το Μουντιάλ. Το διπλό στο Λουξεμβούργο στο 1.45 στο μέσο όρο των εταιριών.

Καθαρή επικράτηση για τους Σουηδούς

Για τον όμιλο της Εθνικής μας οι Σουηδοί χρειάζονται τη νίκη για να κρατήσουν στα χέρια τους τον έλεγχο της δεύτερης θέσης και να μπορέσουν να μείνουν στην μάχη για την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Παρότι το Κόσοβο έχει 4 βαθμούς και έχει περάσει με διπλό από την Τιφλίδα με βάση την συνολική του εικόνα στον όμιλο είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα. Στο 1.60 φθάνει ο άσος της Σουηδίας με over 1,5.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
19:00 Αζερμπαϊτζάν - Ιρλανδία: 1Χ (1.75)
19:00 Σουηδία - Κόσοβο: 1 & over 1,5 ( 1.60)
21:45 Λουξεμβούργο - Σερβία: 2 (1.45)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ