TIPS ΜΑΡΚΟ

Κόντρα παράδοση στο Indian Wells για τον Τσιτσιπά, η αξία στο 2.11

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rod Laver Cup κόντρα στον Νικ Κύργιο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rod Laver Cup © 2021 ELISE AMENDOLA/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του Indian Wells κόντρα σ’ έναν αντίπαλο στα μέτρα του και το ποντάρισμα στο 2.11 έχει αξία.

Κόντρα στον Πέδρο Μαρτίνεθ τίθεται αντιμέτωπος στον δεύτερο γύρο του Indian Wells ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Cosmote Sport 6 και LIVE από το SPORT24).. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με bye στον δεύτερο γύρο του σπουδαίου τουρνουά της Καλιφόρνια και καλείται να παρουσιάσει αξιόλογη εικόνα. Στο US Open αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο από τον ανερχόμενο Αλκαράζ, στο Davis Cup με την Ελλάδα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ενώ στην αναμέτρηση με τον Κύργιο για το Laver Cup (φιλικό τουρνουά) έδειξε σε καλή κατάσταση παίζοντας τένις υψηλού επιπέδου. Δεν μπορούμε όμως να βάλουμε στην εξίσωση το παιχνίδι αυτό όπως γίνεται αντιληπτό.

Ο 24χρονος Μαρτίνεθ δεν έχει δώσει πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, βρίσκεται στο Νο59 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ στον προηγούμενο γύρο ο Ισπανός απέκλεισε τον Ιταλό Μαρκόρα. Ο Ισπανός είναι πιο πολύ χωματάς, του ταιριάζει περισσότερο ο πηλός, ενώ σε σκληρή επιφάνεια τρέχει μόλις 4-4 ρεκόρ φέτος. Αντίθετα, ο Τσιτσιπάς που είναι σταθερά καλός φέτος σε σκληρή επιφάνεια μετράει 24 νίκες και επτά ήττες ως τώρα. Μόλις μια φορά έχουν συναντηθεί, στο Roland Garros φέτος στον δεύτερο γύρο που επικράτησε ο Έλληνας πρωταθλητής με 6-3,6-4,6-3. Το Indian Wells δεν είναι το αγαπημένο τουρνουά του Στέφανου που μετράει 1 νίκη και 2 ήττες διαχρονικά, ωστόσο το τουρνουά πέρσι δεν έγινε, ενώ ο Τσιτσιπάς είναι ένας εντελώς διαφορετικός αθλητής από την τελευταία φορά που πήρε μέρος. Αξίζει το ρίσκο στο -5,5 games για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που προσφέρεται στο 2.11 κατά μέσο όρο στην αγορά.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Όχι πριν τις 04:00 Μαρτίνεθ - Τσιτσιπάς: Τσιτσιπάς με -5,5 games (2.11)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ