ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Καθαρίζει ξανά ο Ντεπάι για την Ολλανδία στο 2.45

Ο Μέμφις Ντεπάι σκοράρει για την Ολλανδία κόντρα στο Μαυροβούνιο από το σημείο του πέναλτι
Ο Μέμφις Ντεπάι σκοράρει κόντρα στο Μαυροβούνιο από το σημείο του πέναλτι Ⓒ 2021 RISTO BOZOVIC/ASSOCIATED PRESS

Η Ολλανδία χρειάζεται ακόμη έναν βαθμό για να περάσει στα τελικά του Μουντιάλ και τη διαφορά αναμένεται να κάνει ξανά ο Μέμφις Ντεπάι.

Η Ολλανδία απώλεσε την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ από το Σάββατο, μένοντας στο 2-2 με το Μαυροβούνιο, ωστόσο εξακολουθεί να ορίζει την τύχη της.

Στο αποψινό ματς με τη Νορβηγία στο Ρότερνταμ (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), οι "οράνιε" αρκεί να πάρουν μία ισοπαλία για να τερματίσουν πρώτοι στον έβδομο προκριματικό όμιλο, καθώς υπερέχουν αισθητά στη διαφορά τερμάτων από την Τουρκία, άρα σε πιθανή ισοβαθμία στους 21 βαθμούς θα βρίσκονται από πάνω.

Το παιχνίδι δεν προμηνύεται εύκολο, όπως δείχνουν τα 1,45 του άσου, δεδομένου μάλιστα ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Αλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει και η Νορβηγία ισχυρό κίνητρο, αφού με νίκη θα εξασφαλίσει αυτή μία θέση στην πρώτη δυάδα, περιμένοντας την ίδια ώρα και ένα στραβοπάτημα της Τουρκίας στο Μαυροβούνιο για να πάει απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Κομβική η απουσία του Χάαλαντ - Σκοράρει ασταμάτητα ο Ντεπάι

Το θετικό βέβαια για την Ολλανδία, είναι η απουσία του Ερλινγκ Χάαλαντ από τη σύνθεση των Νορβηγών. Χωρίς τον σταρ της Ντόρτμουντ η επίθεση των Σκανδιναβών δεν είναι το ίδιο τρομακτική. Το Σάββατο φάνηκε ότι τους έλειπε ένας παίκτης που θα τελειώσει τις φάσεις μέσα στη μεγάλη περιοχή και γκέλαραν εντός έδρας με τη Λετονία (0-0). Πέταξαν έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς και βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Αντίθετα, ο σταρ της Ολλανδίας, Μέμφις Ντεπάι, θα δώσει κανονικά το "παρών" απόψε. Ο άσος της Μπαρτσελόνα με 11 γκολ είναι ο δεύτερος σκόρερ στην τρέχουσα προκριματική φάση, πίσω από τον Κέιν που έχει 12.

Ο Ντεπάι σκόραρε και τα δύο γκολ των "οράνιε" στο τελευταίο ματς με το Μαυροβούνιο. Επίσης έχει σημειώσει φέτος έξι γκολ στη La Liga και βρήκε δίχτυα και στα τελευταία δύο παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα με Θέλτα και Αλαβές, πριν ενσωματωθεί στην εθνική του.

Ο 27χρονος άσος μετράει συνολικά 37 γκολ με το εθνόσημο και από τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της Ολλανδίας είναι ο κορυφαίος σκόρερ. Επίσης είναι ο τέταρτος κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική Ολλανδίας, μαζί με τους Αριεν Ρόμπεν και Ντένις Μπέρκαμπ. Ο Ντεπάι απέχει μόλις τρία γκολ για να πιάσει στην τρίτη θέση τον Πάτρικ Κλάιφερτ που έχει 40.

Με δεδομένο ότι ο Ντεπάι εκτελεί και τα πέναλτι, αναμένεται να είναι ξανά αυτός που θα καθαρίσει την μπουγάδα για τους Ολλανδούς. Το να σκοράρει προσφέρεται στο 2.07, ενώ το συνδυαστικό γκολ Ντεπάι και νίκη της Ολλανδίας προσφέρεται στο 2.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία - Νορβηγία: 1 και να σκοράρει ο Ντεπάι (απόδοση 2.45), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ