BETMARKET TIPS

ΗΠΑ - Ουαλία: Διπλό βραδινό ποντάρισμα

Ο Γκάρεθ Μπέιλ πανηγυρίζει γκολ της Ουαλίας κόντρα στην Ουκρανία για τα Playoffs του Μουντιάλ | 5 Ιουνίου 2022
Ο Γκάρεθ Μπέιλ πανηγυρίζει γκολ της Ουαλίας κόντρα στην Ουκρανία για τα Playoffs του Μουντιάλ | 5 Ιουνίου 2022 @2022 /RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το BetMarket.gr αναλύει τα παιχνίδια της ημέρας και καταλήγει σε διπλό Bet από το ΗΠΑ-Ουαλία.

Η πεποίθηση στον ποδοσφαιρικό πλανήτη είναι κοινή και το σύνθημα "σήμερα αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο". Σε μια προσπάθεια να… αποβάλλουν όλοι από τις μνήμες τους τη χθεσινή οικτρή παρουσία της Εθνικής του Κατάρ.

Την υποστήκαμε και αυτή, όπως όλα όσα μας έχει φορτώσει η FIFA σε αυτό το τόσο διαφορετικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Και πάμε στα σημερινά, που θεωρητικά περιμένουμε περισσότερα, αλλά στοιχηματικά μιλώντας δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα αν η μέρα αρχίσει με δύο under.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αγγλία του Σαουθγκέιτ ζορίζεται κόντρα σε αμυντικογενείς αντιπάλους και ο Κάρλος Κεϊρόζ έχει συνηθίσει να… στήνει πούλμαν μπροστά από την εστία του Ιράν. Οι Ασιάτες με έναν από τους μεγαλύτερους μέσους όρους ηλικίας παικτών σε αυτό το Μουντιάλ, έχουν την εμπειρία για να μην αποκλίνουν από το τακτικό πλάνο.

Παρόμοια είναι και η προσέγγιση του Αλιού Σισέ στη Σενεγάλη. Με πάνω από 70% καθαρά δίχτυα κέρδισε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να… βγει στο ξέφωτο απέναντι στους Ολλανδούς. Χωρίς τον κλασσικό φορ και με τον Ντεπάι να έρχεται από τραυματισμό οι "οράνιε", δεν αποκλείεται να δυσκολευτούν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Και πάμε στο βραδινό, με Team USA απέναντι στην Ουαλία του Γκάρεθ Μπέιλ. Διπλασιάζει το ποντάρισμά μας να κάνει τουλάχιστον τρεις τελικές ο σταρ των Ουαλών και νομίζω εδώ αξίζει η πρώτη σοβαρή στοιχηματική στάση της ημέρας. Ο Μπέιλ παίρνει πάνω του την ομάδα εδώ και χρόνια και αυτό θα κάνει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Ουαλοί παίζουν αρκετά από τα πλάγια, σε αυτό το 3-5-2 που επιλέγει ο Πέιτζ. Οι ΗΠΑ στερούνται κλασικού φορ, όπως δείχνουν και οι ελάχιστες τελικές στην εστία που είχαν στα φιλικά με Σαουδική Αραβία και Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο. Δεν αποκλείεται να δούμε παιχνίδι δύο ομάδων που θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν την αντίπαλη περιοχή, με το Line στα κόρνερ να βρίσκεται σχετικά χαμηλά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΗΠΑ-Ουαλία: Μπέιλ 3+ σουτ (απόδοση 2.00)

  • ΗΠΑ-Ουαλία: Over 9,5 κόρνερ (απόδοση 2.30)

Καθημερινές αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, ιστορίες, παρασκήνιο, σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ