TIPS ΜΑΡΚΟ

ΗΠΑ - Ουαλία: Με ένα ειδικό στοίχημα σε απόδοση 2.95

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με την Εθνική Ουαλίας σε αναμέτρηση στο Nations League κόντρα στην Πολωνία στο Κάρντιφ |25 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Γκάρεθ Μπέιλ με την Εθνική Ουαλίας σε αναμέτρηση στο Nations League κόντρα στην Πολωνία στο Κάρντιφ © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

ΗΠΑ και Ουαλία ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της Δευτέρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σ’ ένα ματς που προκύπτει ποντάρισμα σε απόδοση 2.95.

Η δράση συνεχίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και για τις επόμενες εβδομάδες όλα τα φώτα θα πέσουν εκεί και στοιχηματικά σαφώς. Το πρόγραμμα της Δευτέρας (21/11) ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΗΠΑ - Ουαλία (21:00 ANT1 , LIVE από το SPORT24) που αφορά στην πρεμιέρα του β’ ομίλου της διοργάνωσης. Οι ΗΠΑ διαθέτουν μια πολλά υποσχόμενη γενιά και ίσως την πιο ποιοτική αποστολή που έχει στείλει ποτέ σε διοργάνωση. Έχει μια λαμπρή ευκαιρία για να αποδείξει πως έχει αποκτήσει διαφορετική κλάση και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο γεγονός πως μεγάλη μερίδα των λεγεωνάριων αγωνίζεται σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

ΗΠΑ - Ουαλία: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Ουαλία έχει συσπειρωθεί για τα καλά, έχει χτίσει ένα οικογενειακό κλίμα, πάνω στις βάσεις που προσπάθησε να χτίσει την Εθνική ομάδα ο αείμνηστος Γκάρι Σπιντ και πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία την εδραίωσε ο καλός του φίλος Κρις Κόλμαν. Τη σκυτάλη πήρε ο Ρόμπερτ Πέιτζ. Οι Δράκοι ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση, δεν αλλάζουν φιλοσοφία και δεν επηρεάστηκαν από τα όσα έγιναν με τον προκάτοχο του Πέιτζ, Ράιαν Γκιγκς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ουαλία πάει χωρίς τον Άλεν που είναι τραυματίας, χωρίς φόρμα, ρεκόρ 0-1-4 στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Σ’ ένα τέτοιο τουρνουά όμως όλες οι οι ομάδες γυρίζουν τον διακόπτη, κάνουν restart και μπαίνουν στη μάχη για το βαρύτιμο τρόπαιο. Η ποιότητα των ΗΠΑ δεν μπορεί να αγνοηθεί, το πάθος όμως και το κλίμα που επικρατεί στους Ουαλούς και κυρίως η ανυπομονησία για την πρώτη συμμετοχή τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1958 μπαίνει και αυτό στην εξίσωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένας παίκτης που συνδέει τις δύο πλευρές είναι Γκάρεθ Μπέιλ, ο 33χρονος σούπερ σταρ του Λος Άντζελες FC ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο φινάλε του MLS στον εκπληκτικό αγώνα κόντρα στη Φιλαντέλφια που στο τέλος σήκωσε το τρόπαιο η ομάδα από το Λ.Α. Ο Μπέιλ δηλώνει απόλυτα έτοιμος, σε καλή κατάσταση, είναι ο ηγέτης των Δράκων, ενώ στις δύο προηγούμενες τελικές φάσεις EURO που πήρε μέρος η Ουαλία ήταν αυτός που ξεχώρισε μαζί με τον Άαρον Ράμσι. Στο 2.95 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Μπέιλ, είναι συν τοις άλλοις αυτός που εκτελεί τα φάουλ και τα πέναλτι, ενώ κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ΗΠΑ είναι μια σκληρή ομάδα, που κάνει φάουλ και λάθη στην άμυνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΗΠΑ - Ουαλία: Να σκοράρει ο Γκάρεθ Μπέιλ (απόδοση 2.95), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ