TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Παιχνίδι με αποδόσεις από 1.60 έως το 2.50

Ο Χάρι Κέιν στο Nations League σε αναμέτρηση κόντρα στην Ιταλία
Ο Χάρι Κέιν στο Nations League © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ έπιασε το ακριβές σκορ, 2-0 υπέρ του Ισημερινού στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, σε απόδοση που έφθανε μέχρι το 10.65 (!) και σήμερα ποντάρει σε ακόμη τέσσερις δυνατές επιλογές από το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας.

Στις 15:00 οι Άγγλοι αντιμετωπίζουν το Ιράν (ΑΝΤ1+, LIVE από το SPORT24). Βατός αντίπαλος στην πρεμιέρα για τα Τρία Λιοντάρια. Ο Σάουθγκεϊτ αναμένεται να παρουσιάσει τους Άγγλους με ένα 3-4-3, με τους Μαγκουάιρ, Ντάιερ, Στόουνς τριάδα στην άμυνα, τους Σο, Τρίπιερ στα δύο άκρα, τον Ράις, να έχει δίπλα του στον άξονα τον Μπέλινγκχαμ, τον Στέρλινγκ στη μία πλευρά έναν εκ των Μάουντ - Σακά,τον Φόντεν στην απέναντι και τον Κέιν στην κορυφή της επίθεσης.

Να πάρει νωρίς μπροστά ο Κέιν

Το Ιράν στην επιστροφή του Κεϊρός αναμένεται να παραταχθεί με ένα καθαρό αμυντικογενές 4-5-1, με τον Ταρεμί στην κορυφή της επίθεσης. Δύσκολο να αντέξει την πίεση των Άγγλων. Ο άσος με over 1,5 από το 1.35 ανεβαίνει στο 1.70 και έχει αξία. Αξίζει σαν επιλογή να σκοράρει ο Χάρι Κέιν, θέλει ο Σάουθγκέιτ να πάρει από νωρίς μπροστά το βαρύ πυροβολικό του. Να κερδίσει η Αγγλία με anytime σκόρερ τον Χάρι Κέιν στο 2.10.

Με τη συνταγή του 2014

Στις 18:00 μπαίνει στη μάχη η Ολλανδία του Φαν Χάαλ (18:00 ΑΝΤ1+, LIVE από το SPORT24). Όπως και το 2014, όταν κατάφερε να φτάσει με τους οράνιε στα ημιτελικά του Μουντιάλ και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Αργεντινή, ο έμπειρος τεχνικός μέσα από ένα 3-5-2 θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το ταλέντο των Ολλανδών. Να τους βοηθήσει να έχουν καλή αμυντική λειτουργία και να αξιοποιήσουν με άμεσο ποδόσφαιρο το επιθετικό τους ταλέντο. Με αυτή τη λογική κέρδισαν πρόσφατα μέσα-έξω τους Βέλγους για το Nations League.

Οι πρωταθλητές Αφρικής έχουν να ξεπεράσουν το σοκ από τον τραυματισμό του Μανέ, που τελικά χάνει τη διοργάνωση. Οι Ολλανδοί ασφαλώς και μπορούν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και είναι το φαβορί για να ξεκινήσουν με νίκη. Η νίκη της Ολλανδίας στο 1.60.

Η ισοπαλία μοιάζει να ευνοεί τους Ουαλούς

Το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου είναι αυτό ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ουαλία (21:00 ANT1 , LIVE από το SPORT24), μοιάζει κομβικό για την πρόκριση. Καθώς σε όμιλο με Αγγλία και Ιράν το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξουν μεταξύ τους για τη δεύτερη θέση. Η Ουαλία θεωρητικά έχει ακόμη ένα πλεονέκτημα.

Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τους Άγγλους, αν έχουν κάνει το 2/2 οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ, οι Δράκοι μπορούν να πάρουν μία ισοπαλία, που να τους δώσει την πρόκριση. Ασφαλώς για να υπάρχει αυτό το σενάριο θα πρέπει να έχουν κερδίσει το Ιράν τη δεύτερη αγωνιστική και να έχει λήξει ισόπαλο το παιχνίδι με τις ΗΠΑ. Με λίγα λόγια μπαίνουν στον αγώνα οι Ουαλοί γνωρίζοντας πως τους βολεύει η ισοπαλία και οι Αμερικάνοι πως για να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης πως χρειάζονται τη νίκη.

Νιάτα, ταλέντο και ταχύτητα

Έχει πραγματικό ταλέντο το ρόστερ των ΗΠΑ. Με ακραία μπακ τον Ντεστ της Μίλαν και τον Ρόμπινσον της Φούλαμ. Στο κέντρο τριάδα με τον 19χρονο Μούσα της Βαλένθια, τον ΜακΚένι της Γιουβέντους και τον σκληροτράχηλο Άνταμς της Λιντς, ενώ στην επιθετική τριάδα θα υπάρχει ο ηγέτης Πούλισιτς, στην κορυφή ο νεαρός Φερέιρα, που ψηφίστηκε καλύτερος ανερχόμενος παίκτης του MLS με 18 τέρματα και στα δεξιά ένας εκ των Άνταμς - Άορσον της Λιντς και Ρέινα της Ντόρτμουντ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδυάζουν νιάτα, ταχύτητα και επιθετικότητα οι ΗΠΑ και θα αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που οι ηγέτες του έχουν τα καλά τους χρόνια στο παρελθόν. Πτωτική η νίκη της ΗΠΑ, που έχει περάσει σαν φαβορί, ενώ άνοιξε ισορροπημένα το ζευγάρι. Στο 2.50 πάντως έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία - Ιράν: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.70), 15:00
  • Αγγλία - Ιράν: 1 & Anytime Scorer Χάρι Κέιν (απόδοση 2.10), 15:00
  • Σενεγάλη - Ολλανδία: 2 (απόδοση 1.60), 18:00
  • ΗΠΑ - Ουαλία: 1 (απόδοση 2.50), 22:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ