TOTAL BETTING

Η βραδινή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πληρώνουν οι Ίβηρες

Ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ του κόντρα στην Κάδιθ
Ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του © 2021 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το βραδινό στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και παίζει μία δυάδα από την ιβηρική χερσόνησο.

Ένα από τα βασικά στοιχεία αυτού του Σαββατοκύριακου είναι ότι ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Όπερ σημαίνει ότι πολλές ομάδες έχουν μπροστά τους "τελικούς" πρωτιάς και "τελικούς" πρόκρισης και είναι λογικότατο να έχουν το μυαλό τους στα πολύ κρίσιμα ματς που ακολουθούν. Κυρίως, βέβαια, αυτό αφορά τις ομάδες του Champions League, εκεί που το διακύβευμα είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Μία από τις ομάδες που ρίχνουν ματιές και στο μεσοβδόμαδο που ακολουθεί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει μπροστά της το ματς με την Ίντερ την Τρίτη, που θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Champions League.

Επίσης, η Ρεάλ έχει αφήσει –κυρίως στα δύο τελευταία – περιθώρια για κόντρα, έχοντας νικήσει στο όριο Σεβίλλη και Μπιλμπάο. Ένα ακόμη δεδομένο που ενισχύει τη σκέψη της κόντρας είναι ότι η Ρεάλ έπαιξε μεσοβδόμαδα το εξ αναβολής κόντρα στην Μπιλμπάο, στο μοναδικό παιχνίδι της La Liga και τα πόδια έχουν βαρύνει ακόμη περισσότερο.

Το Ανοέτα θα βράζει απόψε (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24), τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από την Τετάρτη και η εξαιρετική από το ξεκίνημα Σοσιεδάδ ψάχνει μια νίκη ορόσημο, που θα της δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στη μάχη που δίνει για την 4άδα. Ο 1DNB παίζεται στο 2.20+.

Μποαβίστα - Μαρίτιμο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Πορτογαλία παίζουν Μποαβίστα – Μαρίτιμο (20:00 Live από το SPORT24). Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ντεμπούτο στον πάγκο της Μαρίτιμο, νίκησε 2-0 την Πάσος Φερέιρα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αυτή την αγωνιστική έχουμε ντεμπούτο στον πάγκο της Μποαβίστα. Μετά από σερί 0-5-4 και τριών κολλητών ηττών αποτέλεσε παρελθόν ο Ζοάο Πέδρο Σόουζα και στη θέση του επιστρέφει ο θρύλος Πετίτ, που δήλωσε χαρούμενος που γυρίζει στο ‘’σπίτι’’ του. Στα εννιά χρόνια που είναι προπονητής έχει αποκτήσει τη φήμη του σπεσιαλίστα σε αποστολές σωτηρίας!

Ο Πετίτ είναι δεδομένο ότι αποτελεί την τονωτική ένεση που έψαχνε η Μποαβίστα, η οποία είναι καλύτερη απ’ όσο δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα. Η Μαρίτιμο έχασε τη ‘’φλόγα’’ του πρώτου παιχνιδιού με το νέο κόουτς, άδειασε κάπως από την πολύτιμη νίκη που πήρε και όπως όλα δείχνουν είναι σειρά της Μποαβίστα να… αντιδράσει. Ο άσος παίζει πάνω από το 2,30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μποαβίστα - Μαρίτιμο: 1 (απόδοση 2.35) 20:00
  • Σοσιεδάδ - Ρεάλ: 1 DNB (απόδοση 2.22), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ