XGOALS BET

Η βελτιωμένη εικόνα της Αλαβές και τα xGoals της δίνουν το 2.40

Οι παίκτες της Αλαβές πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στην Ατλέτικο
Οι παίκτες της Αλαβές πανηγυρίζουν κόντρα στην Ατλέτικο © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Σε ανοδική φάση η Αλαβές με τα xGoals της να μαρτυρούν ότι μπορεί να βγάλει τον άσο με τη Λεβάντε.

Η Αλαβές υποδέχεται τη Λεβάντε (19:00 Novasports 1 HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της La Liga και τα xGoals της επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται σε φάση φόρμας.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες ο άσος είναι φαβορί στο 2.40, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων παίζει στο 3.20. Οι μπουκ βλέπουν πολύ κλειστό παιχνίδι, δίνοντας το under 2,5 σε τιμές κάτω του 1.60.

Αλαβές - Λεβάντε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Αλαβές από πλευράς αποτελεσμάτων διανύει την καλύτερή της περίοδο, αφού έχει μαζέψει επτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και το ρεκόρ της είναι στο 3-1-2 στα έξι προηγούμενα ματς.

Η βελτιωμένη εικόνα της Αλαβές τον τελευταίο μήνα επιβεβαιώνεται απόλυτα και από τα xGoals της.

  1. Στις 25 Σεπτεμβρίου κέρδισε εντός έδρας 1-0 την Ατλέτικο με xGoals 1,20-0,56, σε ένα ματς που δεν δέχθηκε ούτε μία καθαρή ευκαιρία, απέναντι σε μία ομάδα που θεωρείται διεκδικήτρια του τίτλου.
  2. Στις 18 Οκτωβρίου ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Μπέτις με xGoals 1,36-1,48. Ηταν δηλαδή απόλυτα ανταγωνιστική κόντρα σε έναν από τους πιο ποιοτικούς αντιπάλους του πρωταθλήματος. Σε εκείνο το ματς είχε στο 59’ δοκάρι (0,64 xGoals) από τη μικρή περιοχή για να προηγηθεί και τελικά έχασε με γκολ στο 88’ στην κορυφαία φάση (0,50 xGoals) των φιλοξενούμενων.
  3. Ακολούθησαν δύο νίκες απέναντι στην Κάδιθ με 2-0 εκτός έδρας (xGoals 2,00-1,87) και κόντρα στην Ελτσε με 1-0 εντός έδρας (xGoals 1,81-0,28). Απέναντι δηλαδή σε αντιπάλους ίδιου διαμετρήματος με τη Λεβάντε, που παίζει απόψε, οι Βάσκοι βρήκαν και στις δύο περιπτώσεις πάνω από 1,80 xGoals.
  4. Τελευταίο ματς της Αλαβές είναι το 1-1 στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα, όπου τα xGoals ήταν 1,56-0,60. Εδώ λογικά έμεινε χαμηλά δημιουργικά αφού αναγκαστικά έπαιξε κυρίως πίσω από την μπάλα, ωστόσο το ουσιαστικό στατιστικό είναι ότι επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να της κάνει μόνο μία κλασική ευκαιρία, το δοκάρι του Ντεπάι στο 58’ (0,49 xGoals).

Αλαβές - Λεβάντε: Στοιχηματική Πρόταση

Τα xGoals μαρτυρούν ότι η Αλαβές είναι σε πραγματικά θετικό μομέντουμ, τη στιγμή που η Λεβάντε είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα (0-6-6). Αν μάλιστα πάμε και πιο πίσω, στην περσινή σεζόν, η Λεβάντε είναι χωρίς νίκη στη La Liga 20 διαδοχικά ματς!

Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν με σημαντικές απουσίες (Μελέρο, Κλερκ, Μουστάφι, Ποστίγκο, Ρουτζέ), ενώ έχουν και αρνητική παράδοση εκτός έδρας με την Αλαβές μετρώντας δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εκεί.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν υπέρ του άσου στο 2.40, ο οποίος μπορεί να παιχθεί και με κάλυψη στο dnb, στο 1.65 για μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαβές - Λεβάντε: 1 (απόδοση 2.40), 19:30
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ