ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Θέλτα - Μπαρτσελόνα: Τόπος μαρτυρίου η Γαλικία για τους Καταλανούς, υπάρχουν προϋποθέσεις για το 1.71

Ο Ντένις Σουάρεθ κόντρα στον Ζόρντι Άλμπα σε Θέλτα - Μπαρτσελόνα στη La Liga
Ο Ντένις Σουάρεθ κόντρα στον Ζόρντι Άλμπα © 2021 LALO R. VILLAR/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα την ώρα που κινείται στον αστερισμό του Τσάβι και της πολυαναμενόμενης έλευσής του στον πάγκο της δοκιμάζεται στη Γαλικία κόντρα στη Θέλτα, σε μια έδρα που παραδοσιακά δεν περνάει καλά. Στο 1.71 οδήγησε η μελέτη της αναμέτρησης.

Όλα κινούνται σε ρυθμούς Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και στην πολυαναμενόμενη έλευσή του στον πάγκο της. Πριν από αυτά όμως η καταλανική ομάδα δίνει το τελευταίο ματς της με τον Μπαρχουάν στον πάγκο, που ανέλαβε υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν.

Από τονωτική νίκη προέρχεται η Μπαρτσελόνα, που έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση της Ντινάμο Κιέβου (1-0) για το Champions League. Ζόρικο ματς, τα χρειάστηκε, οι Ουκρανοί έβαλαν δύσκολα στην άμυνα της Μπαρτσελόνα, αλλά ήταν συνάμα άστοχοι. Ο Φατί έφερε τη λύτρωσε στο 70’ με γκολ. Μια από τα ίδια όμως αγωνιστικά, αφού θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να παρουσιάσει πιο ελκυστική εικόνα η ομάδα. Προηγουμένως είχε κολλήσει στο 1-1 με την Αλαβές με τους Βάσκους να παίζουν καλή άμυνα και την Μπαρτσελόνα να δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι. Πάγια εκτός ο Πικέ με τον Πέδρι, θα λείψει καιρό ο Αγουέρο, χτύπησε ο Ντεστ, ενώ χτύπησε ξανά ο Ντεμπελέ στην προπόνηση της Πέμπτης.

Η Μπαρτσελόνα πάει στο Μπαλαΐδος (17:15 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) σε μια περίοδο που αγωνιστικά δεν πείθει, η εσωστρέφεια την πνίγει, τα προβλήματα, ενώ επιθετικά δεν βλέπεται. Το Βίγο είναι τόπος μαρτυρίου για την Μπαρτσελόνα, ακόμα και όταν η ομάδα ήταν στα καλά της. Ειδικότερα στη Γαλικία από τον Σεπτέμβριο του 2015 και έπειτα η Θέλτα μετράει 3-3-1, με μοναδική νίκη της Μπαρτσελόνα την περσινή με 3-0. Στο τελευταίο χρονικά ματς η ομάδα του Κοουδέτ έπαιξε με αλλαγές στη Μαδρίτη και κόλλησε στο 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε μια αναμέτρηση που έπαιξε καλά για ένα ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να το τελειώσει. Δεν παίζει ο καταλυτικός επιθετικός Σάντι Μίνα, τιμωρημένος ο χαφ Μπράις Μέντεθ. Με Ασπας- Γκαλάρδο θα πάει στην επίθεση ο Αργεντινός και τριπλέτα πίσω τους Νολίτο, Ντένις Σουάρεθ και Σολάρι.

Θέλτα - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Η εικόνα της Μπαρτσελόνα είναι κάτω του μετρίου, η Θέλτα απέχει δύο ματς από τις νίκες και παραδοσιακά τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα και τα Ρεάλ παίζει τα ρέστα της και τα δίνει όλα. Ο Άσπας μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα, ωστόσο η ομάδα του συνολικά είναι ιδιαίτερα άστοχη φέτος, όχι πως η Μπαρτσελόνα πάει πίσω. Η παράδοση είναι ισχυρή για να αγνοηθεί. Μπορεί να το πάει στην υπομονή η Θέλτα και να εγκλωβίσει την Μπαρτσελόνα, που συναντάει δυσκολίες σε κλειστές άμυνες και αποσυντονίζεται όταν δεν βρίσκει χώρους για να κάνει παιχνίδι, ενώ η Θέλτα μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο ως τώρα δέχεται γκολ με μεγάλη δυσκολία. Δίκαιο το 1.71 για το 1Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα - Μπαρτσελόνα: 1Χ (απόδοση 1.71), 17:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ