TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Η ροκ Λειψία για το 2.55 και ο Μάλεν που προσπαθεί να φύγει από τη σκιά του Χάλαντ

Ο Ντόνιελ Μάλεν της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπόρτινγκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Βεστφάλεν", Ντόρτμουντ | Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ντόνιελ Μάλεν της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπόρτινγκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Βεστφάλεν", Ντόρτμουντ | Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League με τη Λειψία να διεκδικεί την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League και την Ντόρτμουντ να παίζει ένα ματς γοήτρου κόντρα στην Μπεσίκτας.

Η Λειψία με το επιβλητικό 5-0 στο Μπριζ πριν δύο εβδομάδες πήρε το πάνω χέρι για την τρίτη θέση του πρώτου ομίλου, αφού υπερέχει πλέον στην ισοβαθμία με την πρωταθλήτρια Βελγίου. Αυτό σημαίνει ότι οι “ταύροι” χρειάζονται απόψε κόντρα στη Σίτι (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), απλά το ίδιο αποτέλεσμα που θα φέρει η Μπριζ στο Παρίσι με την Παρί Σεν Ζερμέν για να τερματίσουν οριστικά τρίτοι.

Η Λειψία λοιπόν θα έχει και το αυτί της στο Παρίσι για να ξέρει αν χρειάζεται ισοπαλία ή νίκη κόντρα στη σίγουρα πρώτη Μάντσεστερ Σίτι. Σε κάθε περίπτωση η γερμανική ομάδα θα κυνηγήσει απόψε ένα λαμπερό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης, προκειμένου να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σημειώνεται, ότι οι “ταύροι” θα κατέβουν απόψε με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο τους, διότι η διοίκηση αποφάσισε να απολύσει τον Τζέσι Μαρς μετά την τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, την περασμένη Παρασκευή, από την Ουνιόν Βερολίνου. Η Λειψία λοιπόν βρίσκεται σε φάση ανακατατάξεων στο τεχνικό της επιτελείο και ψάχνει μία πειστική εμφάνιση αντίδρασης για να πάρει λίγο τα πάνω της.

Από την άλλη, για τη Σίτι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τυπική διαδικασία, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε πως για τον Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπάρχουν αδιάφορα ματς. Επίσης, είναι προφανές ότι όσο ροτέισον και να κάνει ο Καταλανός τεχνικός, το ρόστερ της Σίτι είναι τόσο που πλούσιο, που πρακτικά δεν υπάρχει πρώτη και δεύτερη 11αδα.

Από τη μία λοιπόν έχουμε μία Σίτι που παίζει με τρομερό αέρα και από την άλλη μία ποιοτική ομάδα που ακόμη δεν έχει φανερώσει τις πραγματικές της δυνατότητες. Η κόντρα τους λογικά θα προσφέρει αρκετά γκολ, όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο, στο Μάντσεστερ, όπου οι “πολίτες” είχαν κερδίσει με 6-3.

Η Λειψία άλλωστε είναι φέτος η πιο ροκ ομάδα του Champions League, καθώς μετράει 5/5 over 2,5 στον όμιλο, εκ των οποίων τα τέσσερα στο over 3,5. Συνολικά στα πέντε παιχνίδια της έχουν σημειωθεί 26 γκολ, τα περισσότερα στη διοργάνωση. Αντίστοιχα, η Σίτι μετράει φέτος στην Ευρώπη 4/5 over 2,5 με μοναδικό under την ήττα της με 2-0 στο Παρίσι, σε ένα ματς όπου είχε 1,71 xGoals.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι να δούμε ένα θεαματικό παιχνίδι στην κεκλεισμένων των θυρών Red Bull Arena, επομένως το 4-6 γκολ στο 2.55 μοιάζει η πιο ενδεδειγμένη στοιχηματική επιλογή.

Ντόρτμουντ - Μπεσίκτας Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Ντόρτμουντ – Μπεσίκτας (19:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ντόρτμουντ είναι σίγουρα τρίτη και η Μπεσίκτας έχει αποκλειστεί. Το βασικότερο κίνητρο είναι το οικονομικό, αφού κάθε νίκη στο Champions League αποφέρει 2,8 εκατομμύρια ευρώ, επομένως οι Βεστφαλοί δεν υπάρχει περίπτωση να αδιαφορήσουν.

Εξάλλου, στην Ντόρτμουντ, μετά την πικρή ήττα από την Μπάγερν στο Klassiker, που προκάλεσε τις σφοδρές διαμαρτυρίες του συλλόγου για τη διαιτησία του Φέλιξ Τσβάιερ, θέλουν απόψε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις κόντρα στην κατά γενική ομολογία χειρότερη ομάδα των φετινών ομίλων του Champions League.

Ο Μάρκο Ρόζε τόνισε πως θα προβεί σε ροτέισον συγκριτικά με το ντέρμπι κόντρα στην Μπάγερν, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα παρατάξει δυνατή ενδεκάδα Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ο Βίτσελ και ο Μάλεν, που έμειναν στον πάγκο το Σάββατο, απόψε θα πάρουν φανέλα βασικού.

Ειδικά για τον Ολλανδό επιθετικό, το ματς με την ευάλωτη αμυντικά Μπεσίκτας είναι μία καλή ευκαιρία για να διορθώσει κάπως τα νούμερά του και να πάρει λίγο ψυχολογία. Ο πρώην άσος της Αϊντχόφεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ντόρτμουντ με 30 εκατ. ευρώ, ως ένα σπουδαίο πρότζεκτ, προς το παρόν όμως βρίσκεται στη σκιά του Χάλαντ και δεν έχει βοηθήσει όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Μάλεν προσπαθεί σε όσες ευκαιρίες του δίνονται να φωνάζει “παρών” και απέναντι στην Μπεσίκτας θα υπάρξουν λογικά οι προϋποθέσεις για να σκοράρει, όπως έκανε και στα δύο παιχνίδια με τη Σπόρτινγκ. Στο 2.15 το ενδεχόμενο να βρει τουλάχιστον ένα γκολ ο διεθνής Ολλανδός στράικερ και να κερδίσει η Ντόρτμουντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι: 4-6 γκολ (απόδοση 2.55), 19:45
  • Ντόρτμουντ - Μπεσίκτας: Μάλεν να σκοράρει & 1 (απόδοση 2.15), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ