ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Δίνει δικαιώματα η Παρί για το 2.50

Ο Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ σε ματς για το UEFA Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ © 2021 OLIVIER MATTHYS/ASSOCIATED PRESS

Στο Παρκ ντε Πρενς η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League σε μια περίοδο που δίνει δικαιώματα και το ποντάρισμα στο 2.50 αξίζει το ρίσκο.

Τελευταία πράξη των ομίλων του UEFA Champions League. Στον πρώτο όμιλο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μάντσεστερ Σίτι και Παρί βρίσκονται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, Λειψία και Κλαμπ Μπριζ έχουν τέσσερις βαθμούς και η γερμανική ομάδα υπερτερεί στην ισοβαθμία για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Παρί - Κλαμπ Μπριζ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Κλαμπ Mπριζ δοκιμάζεται στο Παρίσι (19:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ) και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λειψία που θα φιλοξενεί την ίδια ώρα τη Μάντσεστερ Σίτι (19:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ).

Η Παρί δεν είναι στα high της, αποτυπώνεται έντονα αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ποτσετίνο προσεγγίζει κάπως ανορθόδοξα τα ματς, η διαφορά στο γαλλικό πρωτάθλημα εξάλλου έχει ανοίξει και έχει το δικαίωμα από τώρα να κάνει αλλαγές και να ζητάει από τους παίκτες να κατεβάσουν ταχύτητα. Από την άλλη αυτή η απόφαση αποτελεί και δίκοπο μαχαίρι, αφού η Παρί δεν αρέσει και προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες. 0-0 με τη Νις πιάνοντας μέτρια απόδοση, 1-1 με τη Λανς, εκτός έδρας αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας αρκετά θέματα στη δημιουργία και εμφανίστηκε ασύνδετη, ειδικά στο α’ μέρος. Βρέθηκε μάλιστα να κυνηγάει το σκορ στο 62’, αλλά ο Βαϊνάλντουμ στις καθυστερήσεις έφερε τη λύτρωση. Θα πάει με αλλαγές λογικά απόψε ο Ποτσετίνο, ενώ πέρανν του Ράμος, εκτός έχει και τους Κιμπεμπέ (θα προφυλαχθεί, δεν έβγαλε την προπόνηση της Δευτέρας), Ντράξλερ και Νεϊμάρ.

Μια από τα ίδια για την Κλαμπ Μπριζ που προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι. Η σφαλιάρα κόντρα στη Λειψία στο Βέλγιο ήταν πολύ δυνατή, ρίσκαρε, έπαιξε με αμιγώς επιθετικούς προσανατολισμούς και δεν της βγήκε. Το 5-0 ήταν βαρύ, αλλά άπαντες προσπάθησαν να συσπειρωθούν από εκείνη τη στιγμή. Κέρδισε έκτοτε τη Γκενκ δις, μια για το πρωτάθλημα (3-2), μια στο Κύπελλο (πέναλτι, 3-3 κ.δ.) και πριν τρεις μέρες τη νεοφώτιστη Σερεσιέν για το πρωτάθλημα εντός με 3-2.

Παρί - Κλαμπ Μπριζ: Στοιχηματική πρόταση

Η Κλαμπ Μπριζ παίζει τα ρέστα της, οφείλει να ρισκάρει, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει μυαλά, επιμένει επιθετικά, εκθέτοντας την άμυνά της. Η Παρί έχει και αυτή θέματα στην άμυνα και συνήθως μετά την ανάπαυλα τα παιχνίδια της ανοίγουν. Στο 2.50 το Goal/Goal στο β’ ημίχρονο αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν - Κλαμπ Μπριζ: Goal/Goal στο β’ ημίχρονο (απόδοση 2.50), 19:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ