TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Βρετανική δυάδα στο 3.60

Ο άσος της Γουότφορντ Ισμαΐλα Σαρ
Ο άσος της Γουότφορντ Ισμαΐλα Σαρ © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και παίζει μπάλα στη Βρετανία.

Μάλλον φτωχή στοιχηματικά η σημερινή Παρασκευή. Όλα βέβαια τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι πλέον στη σέντρα, καθώς τώρα ξεκινούν και η Ισπανία με την Ιταλία, όμως ο κύριος όγκος των αγώνων, όπως είναι φυσικό, διεξάγεται αύριο και μεθαύριο.

Προγνωστικά Αγγλία

Στην αγγλική Championship έχουμε φτάσει στην 3η αγωνιστική, η αυλαία της οποίας ανοίγει απόψε το βράδυ με την κόντρα Γουότφορντ και Μπέρνλι, δύο ομάδων δηλαδή που υποβιβάστηκαν πέρυσι από την Premier και φιλοδοξούν να επανέλθουν άμεσα στα σαλόνια (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο έχουν ξεκινήσει καλά στη σεζόν, έχοντας 4 βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Και μη σου φαίνεται παράξενο ότι λέμε καλά ενώ ήδη έχουν κάνει μία "γκέλα". Η αγγλική Championship είναι πολύ σκληρό πρωτάθλημα και η "γκέλα" (προσέχεις τα εισαγωγικά, ε;) έχει τελείως διαφορετική έννοια από αυτή που έχουμε συνηθίσει σε πρωταθλήματα όπως το ελληνικό (ή το πορτογαλικό ή το σκοτσέζικο κτλ.). Για να καταλάβεις, μόνο μια ομάδα έχει κάνει το δύο στα δύο σε αυτό το ξεκίνημα της Championship, η Μπλάκμπερν, κι αυτή μάλλον τυχαία και λόγω προγράμματος, καθώς δεν θεωρείται ομάδα κορυφής.

Το σημερινό ματς λοιπόν είναι αυτό που λέμε ντέρμπι με την ευρεία έννοια, ανάμεσα σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Η Γουότφορντ, για την ώρα τουλάχιστον και πριν ακόμη κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο, διαθέτει την πιο ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή της κατηγορίας, με την τριάδα Ζοάο Πέδρο, Σαρ και Ντένις, που γίνεται και τετράδα με την προώθηση του Σέμα, να είναι κυριολεκτικά επιπέδου Premier.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Μπέρνλι, από την άλλη, θα τη θυμάσαι τα τελευταία χρόνια στην Premier ως μια από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου, μια ομάδα που έπαιζε ξύλο και έφτυνες αίμα για να τη νικήσεις. Πολύ σωστά, αλλά μέχρι πέρυσι όλα αυτά, γιατί φέτος πρέπει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες για την Μπέρνλι. Από το καλοκαίρι, και μετά τον υποβιβασμό της, η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει τελείως ρότα και προσέλαβε ως προπονητή τον Βίνσεντ Κομπανί, τον Βέλγο πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι. Μαθητής του Γκουαρντιόλα ο Κομπανί, φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια μικρογραφία της Σίτι, μια ομάδα που θα παίζει στρωτό και επιθετικό ποδόσφαιρο με πολλές ελευθερίες.

Με αυτά και με αυτά, η επιλογή είναι εύκολη. Το ποια θα νικήσει είναι θέμα λεπτομερειών και βραδιάς, όμως το λογικό σενάριο είναι οι δύο ομάδες να βγάλουν καλό ματς σήμερα, με ρυθμό και χωρίς φοβερές σκοπιμότητες. Και το Goal/Goal, που φτάνει στο 1.90-1.95, ακούγεται μια χαρά επιλογή.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το δεύτερο παιχνίδι μας είναι και αυτό από την ίδια γειτονιά, από την ιρλανδική Premier Division. Το οποίο φυσικά δεν είναι κανένα σοβαρό πρωτάθλημα, αλλά σήμερα φαίνεται να έχει μια ευκαιριούλα. Το Ντέρι – Σάμροκ είναι το ματς που μας απασχολεί, όπου η Ντέρι είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 44 πόντους και η Σάμροκ στην κορυφή με 52 πόντους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σάμροκ, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις ιρλανδικές ομάδες και στο τέλος της σεζόν θα τον πάρει εύκολα τον τίτλο. Αλλά τώρα το "τριφύλλι" έχει πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί. Κι αυτό γιατί η Σάμροκ είναι εν μέσω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Την Τρίτη προκρίθηκε από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League κόντρα στη Σκούπι και την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ.

Όπως φαντάζεσαι, οι ιρλανδικές ομάδες δεν έχουν το βάθος για να αντεπεξέλθουν σε τέτοιο πρόγραμμα και θέλοντας και μη είναι υποχρεωμένες να επιλέξουν προτεραιότητες. Γύρω στο 2.50-2.60 είναι ο άσος της Ντέρι, παίζεται και σκέτος, αν πάντως σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα, μια χαρά είναι και το DNB στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουότφορντ – Μπέρνλι: Goal/Goal (απόδοση 1.95) 21:45
  • Ντέρι – Σάμροκ: 1 DNB (απόδοση 1.85) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ