TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Βραδινή δυάδα στο 4.37

Ο Σέρχιο Ράμος
Ο Σέρχιο Ράμος @ 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Βραδινή δυάδα από το Total Betting του Match Money στο πρόγραμμα του Σαββάτου με μια δυάδα από Ισπανία και Βραζιλία.

Σεβίλλη – Βαγιεκάνο (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Σεβίλλη ξεκίνησε κάπως μπουκωμένα τη σεζόν, όμως στα τρία τελευταία παιχνίδια δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και να ανεβάζει στροφές. Πρώτα διέλυσε την Αλμερία με 5-1, στη συνέχεια έχασε οριακά 1-0 στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα με αυτογκόλ το Σέρχιο Ράμος στο 76’, ενώ μεσοβδόμαδα έφθασε πολύ κοντά στο διπλό στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν, όπου προηγήθηκε δύο φορές και δέχθηκε το 2-2 στο 90+5’. Μετά τη διακοπή η Σεβίλλη έχει πρόγραμμα-φωτιά με Ρεάλ και Αϊντχόφεν και προφανώς είναι πολύ σημαντικό να πάει στο δεκαπενθήμερα ρεπό με νίκη και ηρεμία. Η Βαγιεκάνο δεν έχει την περσινή σταθερότητα και φαίνεται ότι δεν είναι η ίδια στιβαρή ομάδα. Φτάνει και στο 1.90 ο άσος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βάσκο – Σάο Πάουλο. Τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη τώρα αρχίζουν να ζεσταίνονται για τα καλά, όμως στη Βραζιλία μπαίνουμε στην τελική ευθεία, καθώς πλέον απομένουν δύο μήνες και 13 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Μπραζιλεϊράο. Η Βάσκο είναι αυτή τη στιγμή στη 17η θέση της βαθμολογίας και δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή της. Προέρχεται από βαριά ήττα εκτός έδρας από τη Σάντος, όμως συνολικά είναι σε καλή κατάσταση, με 3-1-1 στα πέντε τελευταία.

Ειδικά μάλιστα μέσα στο Σαν Ζανουάριο, με τη συσπείρωση του κόσμου της και τα συνεχή sold out, είναι πραγματικά δύναμη, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η Σάο Πάουλο είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, όμως πλέον είναι ουσιαστικά αδιάφορη σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Η Σάο Πάουλο κατέκτησε πριν από δεκαπέντε μέρες το κύπελλο Βραζιλίας, οπότε εξασφάλισε την έξοδο στο Λιμπερταδόρες, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην ασφάλεια της μέσης της βαθμολογίας και στη 10η θέση. Στο 2.30 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη – Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 1.90) 22:00
  • Βάσκο – Σάο Πάουλο: 1 (απόδοση 2.30) 00:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ