ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με απουσίες στην άμυνα η Ρεάλ, με Λαουτάρο για το 2.05 η Ιντερ

Ο Ντάμφρις με τον Λαουτάρο Μαρτίνες
Ο Ντάμφρις με τον Λαουτάρο Μαρτίνες AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Ιντερ και της Ρεάλ για τη Serie A και τη La Liga αντίστοιχα.

Η Ιντερ οδηγεί την κούρσα στο ιταλικό πρωτάθλημα και ασφαλώς στόχος της είναι να παραμείνει εκεί εν όψει της διακοπής για τις εθνικές. Οι νερατζούροι υποδέχονται σήμερα την Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της Serie Α, σε ένα ματς που θεωρείται βατό και οφείλουν να το πάρουν (16:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, μετά την απρόσμενη ήττα από τη Σασουόλο μέσα στο "Μεάτσα", απάντησε με δύο πειστικές νίκες. Πρώτα πέρασε με 4-0 από το Σαλέρνο για το πρωτάθλημα και την Τρίτη επικράτησε πολύ πιο εύκολα της Μπενφίκα εντός έδρας για το Champions League, από αυτό που δείχνει το τελικό 1-0 (21-7 τελικές, xGoals 3,82-0,26).

Το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω της αστοχίας του Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος είχε 10 τελικές και xGoals 2,00, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Βέβαια, ο Αργεντινός φορ πέτυχε καρέ τερμάτων στο ματς προηγήθηκε με τη Σαλερνιτάνα. Σε κάθε περίπτωση, βρίσκεται σταθερά μέσα στις φάσεις, είναι ξεκάθαρα ο επιθετικός ηγέτης της Ιντερ και φυσικά οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στη Serie A με 9 γκολ.

Πέρυσι και πρόπερσι η Ιντερ είχε διαλύσει στο Μιλάνο την Μπολόνια με 6-1, έχοντας στη λίστα των σκόρερ της και τις δύο φορές τον Λαουτάρο. Στο 2.05 η νίκη της Ιντερ σήμερα με Anytime τον Αργεντινό φορ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην La Liga, η πρωτοπόρος Ρεάλ υποδέχεται την Οσασούνα με στόχο την 8η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα σε εννιά παιχνίδια (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι Μαδριλένοι κέρδισαν με 3-2 τη Νάπολι, την Τρίτη, στον ιταλικό νότο κι έκαναν το 2x2 στον όμιλο του Champions League. Το νικητήριο γκολ ήρθε με δόση τύχης έπειτα από... βολίδα του Βαλβέρδε που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι εν συνεχεία στην πλάτη του γκολκίπερ Μερέτ. Συνολικά, η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά τελικά οι λεπτομέρειες πήγαν στην πλευρά της Ρεάλ.

Ο Κάρλο Αντσελότι καλείται ξανά να διαχειριστεί μαζεμένα προβλήματα στην άμυνα, καθώς είναι τιμωρημένος ο Νάτσο, τραυματίας ο Αλάμπα, ενώ λείπει σταθερά και ο Μιλιτάο. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως δίπλα στον Ρούντιγκερ θα επιστρατευτεί ο Μεντί.

Η Οσασούνα δεν έχει κάτι να χάσει από το συγκεκριμένο ματς. Έρχεται από μεγάλο διπλό στην Αλαβές και πάει τώρα στο Μπερναμπέου χωρίς κανένα άγχος και πίεση. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι είχε πάρει ισοπαλία 1-1 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ. Αξιόλογο το 1.95 για το Goal/Goal. Οι Βάσκοι έχουν πετύχει φέτος σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους (Θέλτα, Βαλένθια, Χετάφε, Αλαβές) από δύο γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερ – Μπολόνια: 1 & Λαουτάρο Anytime (απόδοση 2.05), 16:00
  • Ρεάλ – Οσασούνα: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 17:15
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ