TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αν έχεις ξοδέψει 1 δισεκατομμύριο, οφείλεις να νικήσεις στο Μπέρνλι

Newly appointed Chelsea manager Mauricio Pochettino addresses the media during a press conference at Stamford Bridge Stadium in London, Friday, July 7, 2023.After a year of chaos in Todd Boehlys first full season as owner, can the arrival of Mauricio Pochettino and the severe trimming of the squad restore enough order at a club used to winning trophies? (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Newly appointed Chelsea manager Mauricio Pochettino addresses the media during a press conference at Stamford Bridge Stadium in London, Friday, July 7, 2023.After a year of chaos in Todd Boehlys first full season as owner, can the arrival of Mauricio Pochettino and the severe trimming of the squad restore enough order at a club used to winning trophies? (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τη ζωή στον...μπλε πλανήτη και δύο δυνατά ιταλικά ματς κάνοντας παιχνίδι με τρεις επιλογές έως το 2.80.

Υπάρχει ελπίδα στον... πλανήτη Τσέλσι, η ομάδα που από πέρυσι έχει ξοδέψει για μεταγραφές 1 δισεκατομμύριο (ναι, αυτό είναι το νούμερο) κατάφερε την Δευτέρα να νικήσει την Φούλαμ στο Λονδίνο με 2-0, είχε προηγηθεί και η πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Μπράιτον, βρίσκει λίγη ηρεμία. Είχε να σκοράρει από τον Αύγουστο, δεν το λες και επιτυχία, ο Ποτσετίνο νιώθει πιο άνετα τώρα, αλλά περιμένει και συνέχεια.

Ταξιδεύει στο Μπέρνλι σήμερα, η "νεοφώτιστη" δεν τρομάζει, αλλά κι αυτή προέρχεται από καλή εμφάνιση και την πρώτη της νίκη, 2-1 επί της Λούτον. Ο Κομπανί ως μαθητής του Γκουαρδιόλα προσπαθεί να παίξει ένα σύνθετο και επιθετικό ποδόσφαιρο, με το υλικό που έχει το θεωρώ τρομερά δύσκολο, αλλά πρέπει να του δοθεί ο χρόνος. Είναι ευκαιρία για την Τσέλσι να χτίσει ένα θετικό σερί.

Ντέρμπι μίσους στο Τορίνο

Έχει ντέρμπι σήμερα στο Τορίνο, ντέρμπι "ντελα μόλε" όπως χαρακτηριστικά το λένε οι Ιταλοί, με τη Γιουβέντους να έχει πάρει τον... αέρα των Γκρανάτα. Βέβαια, αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά η ομάδα του Αλέγκρι δεν πείθει. Κι ενώ έχει κάθε φορά μια ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστεί (δεν παίζει Ευρώπη) η εικόνα της παραμένει προβληματική, θα την έλεγα κουραστική. Είναι μετριοπαθής, στο Μπέργκαμο έπαιξε για την ισοπαλία κόντρα στην Αταλάντα, την πήρε με 0-0, αλλά δεν θυμίζει την Γιουβέντους που ξέραμε. Υπάρχουν και απουσίες στην επίθεση, Βλάχοβιτς και Κιέζα μένουν εκτός! Σκληρή ομάδα από την άλλη η Τορίνο, πρώτο της μέλημα να μην δέχεται γκολ, δύσκολα θα ανοίξει το ματς...

Έχει τις προσωπικότητες η Μίλαν

Η Μίλαν έχει επικίνδυνη έξοδο στη Γένοβα, προέρχεται από το 0-0 στο Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα, στο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα μαζί με την Ίντερ. Υπάρχει δεδομένη ποιότητα επιθετικά με Λεάο, Ζιρού και Πούλισικ, αυτά τα ματς μετά από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κουβαλάνε κούραση και χρειάζονται οι προσωπικότητες, η ομάδα του Πιόλι έχει τους παίκτες που μπορούν με μια ενέργεια, μια έμπνευση να δώσουν τις λύσεις. Ξεκάθαρα η αναμέτρηση εξαρτάται από τα κέφια των ροσονέρι μπορούν να πάνε σε μια ελεγχόμενη νίκη...

Προγνωστικά στοιχήματος

Αρχίζει και δείχνει πράγματα η Τσέλσι, το μομέντουμ είναι καλό, η Μπέρνλι δεν μπορεί να την τρομάξει θα πάμε με την νίκη των μπλε από το ημίχρονο.

Έχει μεγάλη αντιπαλότητα το ντέρμπι Γιουβέντους – Τορίνο, η Μεγάλη κυρία υπερτερεί σε παράδοση, οι πολλές απουσίες στην επίθεση αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα, θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο ημίχρονο για διπλασιασμό.

Η Μίλαν είναι πιο "γεμάτη" ως ομάδα και πιο θελκτική στο μάτι, λογικά θα βρει τους τρόπους να φύγει νικήτρια από την Γένοβα, θα πάμε στο διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρνλι – Τσέλσι: 2 ημίχρονο – 2 τελικό (απόδοση 2.80) 17:00
  • Γιουβέντους – Τορίνο: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.00) 19:00
  • Τζένοα – Μίλαν: 2 (απόδοση 1.95) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ