TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα άσων στο 6.80

Ο άσος της Λιλ, Τιάγκο Τζαλό στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2022/23
Ο άσος της Λιλ, Τιάγκο Τζαλό στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1 2022/23 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε τρεις άσους από Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Τελευταίο Σάββατο πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα καταλήγοντας σε μια τριάδα από La Liga, Serie A και Ligue 1.

Στη La Liga, η αγωνιστική ξεκινά με το μεσημεριανό Μαγιόρκα – Αλμερία (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Δύο ομάδες που ξεκίνησαν τη σεζόν με βασικό στόχο την παραμονή και σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, βαθμολογικά, είναι στα ίδια επίπεδα: 5 πόντους η Μαγιόρκα με 1-2-2, 4 η Αλμερία με 1-1-3.

Ως εικόνα όμως και ως δυναμική, η Μαγιόρκα δίνει σαφώς μεγαλύτερη αισιοδοξία στους οπαδούς της, με τις δύο ήττες της να είναι από Μπέτις και Ρεάλ, όπου κόντρα στην τελευταία, μέσα στο Μπερναμπέου την περασμένη Κυριακή, ήταν απόλυτα ανταγωνιστική για περίπου 70 λεπτά.

Στην Αλμερία, από την άλλη, έχουν μαζευτεί σύννεφα μετά την απώλεια στις μεταγραφές του περσινού πρώτου σκόρερ της, του Νιγηριανού Ουμάρ Σαντίκ, που πήγε έναντι 20 εκ. ευρώ στη Σοσιεδάδ. 18 γκολ είχε βάλει πέρυσι ο 25χρονος φορ και άλλα δύο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν, με την Αλμερία να μένει στο μηδέν στα δύο τελευταία παιχνίδια της εν τη απουσία του.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη Serie A μια από τις ομάδες που κερδίζουν τις εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι η Τορίνο. Σοβαρή και με ενέργεια, έχει καθαρίσει όλα τα βατά παιχνίδια (νίκες επί Μόντσα, Κρεμονέζε, Λέτσε), χάνοντας πόντους μόνο απέναντι σε ομάδες υψηλών βλέψεων: 0-0 με Λάτσιο και ήττες 3-1 από Αταλάντα και 1-0 από Ίντερ, όπου στο τελευταίο μάλιστα ήταν εξαιρετική χάνοντας άδικα με γκολ στο 89’.

Αντίθετα η σημερινή αντίπαλός της, η Σασουόλο, που τα τελευταία χρόνια είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με το καλό ποδόσφαιρό της, δείχνει ότι φέτος δεν είναι στα ίδια επίπεδα (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Σημαντικό βέβαια ρόλο σε αυτή τη μέτρια παρουσία της Σασουόλο έως τώρα (1-3-2 ρεκόρ) παίζουν και τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει, ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Και κάπως έτσι η Σασουόλο, που έχει δημιουργήσει τη φήμη της ομάδας που αρέσκεται στα πλούσια σκορ, στα τρία τελευταία της ματς έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Ligue 1 η Λιλ ακολουθεί μέχρι τώρα ένα αρκετά ξεκάθαρο μοτίβο (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Πολύ επιθετικογενής με τον Φονσέκα στον πάγκο, καθαρίζει εύκολα τα παιχνίδια με βατούς αντιπάλους (4-1 την Οσέρ, 3-1 τη Μονπελιέ, 3-1 την Αζαξιό), αλλά τα βρίσκει ζόρικα απέναντι στα βαριά ονόματα (ήττα-συντιβή με 7-1 από την Παρί, 2-1 από τη Μαρσέιγ).

Η σημερινή αντίπαλός της, η Τουλούζ, ανήκει φυσικά στην πρώτη κατηγορία και ειδικά εκτός έδρας, αν εξαιρέσουμε τη νίκη της επί της Τρουά, έχει προβληματίσει με τις αμυντικές της αδυναμίες (3-1 από τη Ναντ και 3-0 από την Κλερμόν).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγιόρκα – Αλμερία: 1 (απόδοση 2.10) 15:00
  • Τορίνο – Σασουόλο: 1 (απόδοση 1.85) 21: 45
  • Λιλ – Τουλούζ: 1 (απόδοση 1.75) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ