TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η ευκαιρία της Νιούκαστλ και η αξιοπιστία της Τότεναμ

Ο Κέιν πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσέλσι
Ο Κέιν πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσέλσι @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρεις προτάσεις από την Premier League και τη Serie A.

Η Νιούκαστλ ενισχύθηκε σημαντικά με τις καλοκαιρινές προσθήκες των Ισάκ, Πόουπ, Τάργκετ και Μπότμαν. Στο ξεκίνημα της σεζόν, δεν έχει πάρει ό,τι αξίζει από τα παιχνίδια που έχει δώσει. Αγνοεί τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική και σήμερα έχει μία μοναδική ευκαιρία για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Προγνωστικά Αγγλία: Άδικη η ισοπαλία με την Πάλας

Μετά την εύκολη επικράτηση με 2-0 επί της Νότινγχαμ, απέσπασε ισοπαλίες εκτός με Μπράιτον, εντός με Μάντσεστερ Σίτι και εκτός με Γουλβς. Ακολούθησε η ήττα, ενώ είχαν εκπνεύσει οι καθυστερήσεις στο Άνφιλντ και το εντελώς άδικο αποτέλεσμα με την Κρίσταλ Πάλας.

Ένας απόλυτος μονόλογος, με τη Νιούκαστλ να έχει ευκαιρίες για 4,17 xGoals και να μένει στο μηδέν. Έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής, που ακύρωσε γκολ νίκης της Νιούκαστλ για επιθετικό φάουλ, χωρίς να ασχοληθεί με το γεγονός πως μόνο αν έδινε πέναλτι, είχε δικαίωμα να ακυρώσει το συγκεκριμένο τέρμα. Σε κάθε περίπτωση, η Νιούκαστλ αν παίξει όπως με την Κρίσταλ Πάλας, την Μπόρνμουθ θα την κερδίσει εύκολα (17:00 Live από το SPORT24). Ο άσος στο 1.50 λογικός.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Προσφέρει ασφάλεια με κατώτερους

Δεύτερος καθαρός άσος από την Premier League. Η Τότεναμ προέρχεται από ήττα στην Λισαβόνα και ζητά αντίδραση. Υποδέχεται την "άρρωστη" Λέστερ και θέλει να συνεχίσει να δείχνει συνέπεια. Οι προσθήκες των Πέρισιτς, Ριτσάρλισον ακόμη και του Κουλουσέφσκι από πέρυσι, έχουν δώσει επιθετική πληρότητα στους Σπερς, που δημιουργούν με πολλούς ποδοσφαιριστές από πολλούς χώρους και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να κερδίζουν με ασφάλεια κατώτερους αντιπάλους.

Χαμένος ο Ρότζερς, δεν του βγαίνει το φετινό σχέδιο, έχει καταλάβει και ο ίδιος πως έπρεπε να αποχωρήσει όταν ήταν στα πάνω του. Η εικόνα της Λέστερ είναι για να κινδυνεύσει (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Ο άσος ανάμεσα στο 1.45 και στο 1.50.

Προγνωστικά Ιταλία: Τρεις μεταγραφές που την ανεβάζουν επίπεδο

Η Τορίνο με το ξεκίνημα που έχει κάνει, δείχνει πως φέτος μπορεί να ανεβάσει πολύ το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς της. Οι προσθήκες των Βλάσιτς, Μίραντσουκ, Σχουρς δείχνουν ικανές να αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας.

Μέχρι στιγμής η Τορίνο έχει ένα θέμα αποτελεσματικότητας στα μεγάλα παιχνίδια. Έχει καθαρίσει όμως τους τρεις μικρούς που έχει αντιμετωπίσει: 2-1 εκτός τη Μόντσα, 2-1 εκτός τη Κρεμονέζε, 1-0 εντός τη Λέτσε και οι τρεις νίκες πολύ πιο άνετες απ' ότι δείχνει η οριακή διαφορά. Έμεινε στο 0-0 με τη Λάτσιο κι έχασε χωρίς να είναι χειρότερη 3-1 στο Μπέργκαμο και την περασμένη εβδομάδα, 1-0 από την Ίντερ στο Μεάτσα. Βατός αντίπαλος η φετινή Σασουόλο (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), ο άσος στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ - Μπόρνμουθ: 1 (απόδοση 1.50), 17:00
  • Τότεναμ - Λέστερ: 1 (απόδοση 1.45-1.50), 19:30
  • Τορίνο - Σασουόλο: 1 (απόδοση 1.85), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ