TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τρεις επιλογές από το 2.10 έως το 4.50

Ο Άνταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντσο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Σέρο Πορτένιο στο Copa Libertadores
Ο Άνταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντσο πανηγυρίζει γκολ © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής (03/07) και καταλήγει σε μια νορβηγοαργεντίνικη δυάδα και μια σουηδική μπόμπα.

Στη Νορβηγία η πρωτοπόρος Λίλεστρομ υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη της ήττα στη σεζόν, με το 3-0 από τη Στρομσγκόντσετ. Τα "καναρίνια" παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (8-3-1 πλέον το ρεκόρ τους) και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις το κρίσιμο είναι το πώς θα αντιδράσουν σε αυτή την πρώτη αναποδιά της χρονιάς. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές, καθώς μεσοβδόμαδα η Λίλεστρομ επικράτησε 1-0 της Άαλεσουντ για το Κύπελλο, ενώ τώρα την ευνοεί το πρόγραμμα, από τη στιγμή που αντιμετωπίζει την ουραγό της βαθμολογίας Κρίστιανσουντ, που έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό. Σε τιμές άνω του 2.00 το διπλό.

Στην Αργεντινή βρισκόμαστε στην έκτη αγωνιστική και η Σαν Λορέντζο (21:00 LIVE από το SPORT24 ) παραμένει αήττητη, έχοντας ρεκόρ 1-4-0. Το πρόβλημα της Σαν Λορέντζο εντοπίζεται στα εντός έδρας, όπου παρότι δεν αντιμετώπισε μέχρι τώρα κάποιο “θηρίο” (Ιντεπεντιέντε, Άρσεναλ και Τίγκρε) δεν έχει καταφέρει ακόμη να νικήσει, βγάζοντας ψυχολογικό πρόβλημα και μετρώντας τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αντίθετα, εκτός έδρας οι κυανέρυθροι του αργεντίνικου ποδοσφαίρου εμφανίζονται σαφώς πιο απελευθερωμένοι, έχοντας πάρει το 0-0 στην έδρα της 2ης της βαθμολογίας Νιούελς και περνώντας με το καθαρό 2-0 την τελευταία αγωνιστική από την Κόρδοβα. Τώρα η Σαν Λορέντζο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπαράκας Σεντράλ, μια ομάδα που το παλεύει, αλλά η οποία παραμένει ακόμη χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-2) και η οποία ουσιαστικά δεν έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αφού από την αρχή της σεζόν παίζει ως γηπεδούχος στο ουδέτερο "Ίσλας Μαλβίνας". Στο 2.40 το διπλό.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Στη Σουηδία το Νόρσεπινγκ – Σίριους είναι από τα ύπουλα παιχνίδια του προγράμματος. Η Νόρσεπινγκ μπορεί ως όνομα να μην κάνει το γκελ που κάνουν άλλες σουηδικές ομάδες, όμως είναι πολύ ιστορικός σύλλογος, με 13 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα. Φέτος ξεκίνησε με στόχο την τριάδα και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, όμως τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά και στο εσωτερικό της επικρατεί γκρίνια, ενώ οι φήμες θέλουν τον προπονητή της, τον 51χρονο Νούρλινγκ, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να παίζει το κεφάλι του στο σημερινό παιχνίδι με τη Σίριους. Η Σίριους είναι μια ομάδα διαφορετικών στόχων, και οι φιλοδοξίες της περιορίζονται στην κατάληψη μιας αξιοπρεπούς θέσης στη βαθμολογία, όμως μέσα στο γήπεδο αποδεικνύεται σκληρό καρύδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στα ίδια βαθμολογικά επίπεδα αυτή τη στιγμή με τη Νόρσεπινγκ (10η η μία, 11η η άλλη με έναν βαθμό διαφορά), έχει αφήσει θετικότατες εντυπώσεις, με χαρακτηριστικά αποτελέσματα το 2-2 στην ΑΪΚ και την ήττα 4-3 στη Χάκεν, στις έδρες δηλαδή των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Το διπλό, καθώς οι εταιρίες δίνουν ως συνήθως βάρος στο όνομα των ομάδων και στη θεωρητική τους δυναμικότητα, ξεπερνά το 6.00 (στο 4.50 το DNB) και μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Ειδικά αν λογαριάσουμε ότι τα τρία τελευταία χρόνια η Σίριους παραμένει αήττητη στο Νόρσεπινγκ και συνολικά την τελευταία πενταετία έχει ρεκόρ 3-1-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νόρσεπινγκ – Σίριους: 2 DNB (απόδοση 4.50), 18:30
  • Κρίστιανσουντ – Λίλεστρομ: 2 (απόδοση 2.10), 19:00
  • Μπαράκας Σεντράλ – Σαν Λορέντζο: 2 (απόδοση 2.40), 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ