TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το ξέσπασμα της Σίτι στο 2.60

Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Έρλινγκ Χάλαντ μετά από ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League | 29 Οκτωβρίου 2023
Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Έρλινγκ Χάλαντ μετά από ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League | 29 Οκτωβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι κόλλησε στο 1-1 με την Τσέλσι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ψάχνει το ξέσπασμα στο εξ αναβολής ματς με την Μπρέντφορντ. Bet Builder σε απόδοση 2.60.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ: Η Μάντσεστερ Σίτι στο ματς με την Τσέλσι πέταξε δύο βαθμούς ή καλύτερα έσωσε έναν, ισοφαρίζοντας στο 83’ με τον Ρόντρι. Το τελικό 1-1 φέρνει τη Σίτι στο -4 από τη Λίβερπουλ, με ματς λιγότερο βέβαια, αυτό που δίνει απόψε με αντίπαλο την Μπρέντφορντ στο Ετιχαντ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες και απέναντι στην Μπρέντφορντ θα ψάξουν το ξέσπασμα στο σκοράρισμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και η αντίπαλος προσφέρεται για κάτι τέτοιο, καθώς έχει πολλά προβλήματα ειδικά στα μετόπισθεν. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Λίβερπουλ εντός έδρας ενώ θα της λείψει με τραυματισμό ο καλύτερος στόπερ της, Πίνοκ. Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να συνδυάσει τη νίκη της με το ευρύ σκοράρισμα, είναι εφικτό το Over 3,5.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Από εκεί και πέρα, αίσθηση αλλά και… χιούμορ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά φυσικά ο προπονητής τον κάλυψε, με την εύστοχη επισήμανση: «Επαιξα 11 χρόνια ποδόσφαιρο και έβαλα 11 γκολ. Ένα γκολ ανά σεζόν, άρα δεν είμαι ο πιο κατάλληλος για να δώσω συμβουλές στους επιθετικούς. Στο επόμενο ματς θα είναι αυτός που πρέπει και θα σκοράρει». Αρα παίρνουμε και εμείς τη δήλωση του Καταλανού τεχνικού, για το anytime γκολ του Χάαλαντ.

Συνοπτικά: Bet Builder με τον άσο της Σίτι, το Over 3,5 και το γκολ του Χάαλαντ, σε απόδοση 2.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ: 1 & Over 3,5 & Χάαλαντ να σκοράρει (απόδοση 2.60), 21:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ