TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το σύνηθες σενάριο των ελληνικών ντέρμπι

Στιγμιότυπο από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Αν υπάρχει κάτι που δεν λείπει από το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο ανταγωνισμός και το θέαμα στα ντέρμπι. Αν πάρουμε ως δείγμα όλα τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων του big-4, θα δούμε ότι μόνο δύο δεν είχαν εκατέρωθεν γκολ. Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (2-0) του πρώτου γύρου και το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (1-0) των playoffs, στο οποίο κάλλιστα βέβαια θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και οι ερυθρόλευκοι.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν 7/9 Goal/Goal στα ντέρμπι κορυφής και Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ 8/9. Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός του Οκτωβρίου μπορεί να κατακυρώθηκε ως 0-3, αλλά το ματς είχε διακοπεί στο 1-1.

Οι πιθανότητες για αμφίσκορο μοιάζουν πολλές και στο σημερινό ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Ο τρόπος που αγωνίζεται η ΑΕΚ είναι γνωστός, τα ρίσκα που παίρνει δεδομένα. Στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την έσωσε ο Αθανασιάδης, με τον ΠΑΟΚ όμως το 2-0 έγινε 2-2. Ο Παναθηναϊκός έμεινε τελευταία φορά στο μηδέν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Νοεμβρίου με τον Άρη.

Σπουδαία η σεζόν που πραγματοποιεί η Τβέντε, η οποία εντός έδρας έχει χάσει βαθμούς μόνο κόντρα σε PSV, Ουτρέχτη και Ναϊμέγκεν. Φιλοξενεί τώρα την Αλμέρε, η οποία δεν είναι η τυπική νεοφώτιστη, αλλά μία ομάδα που εξασφάλισε άνετα την παραμονή της και στις 15 τελευταίες αγωνιστικές έχει ηττηθεί μόνο από PSV, Φέγενορντ και Σπάρτα Ρότερνταμ. Η λογική λέει βέβαια ότι δύσκολα θα αντέξει στη δεύτερη καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος, μπορεί όμως να περιορίσει τη ζημιά. Η Τβέντε έχει συνδυάσει με under 4,5 τις 16/18 νίκες της στο πρωτάθλημα και το ίδιο σενάριο πληρώνει τώρα 1,70+.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ίδια επιλογή και για το ντέρμπι Εβερτον – Λίβερπουλ. Η Έβερτον πήρε βαθιά ανάσα με το 2-0 επί της Νότιγχαμ, προφανώς όμως θα παίξει τα ρέστα της τώρα, αφενός μεν γιατί ο κίνδυνος δεν έχει εκλείψει, αφετέρου για να φράξει το δρόμο της «μισητής» αντιπάλου προς τον τίτλο. Έχοντας όμως πλήρως την αφοσίωσή της πια στραμμένη στο πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ θα είναι εφεξής με το μαχαίρι στα δόντια για το last dance του Γιούργκεν Κλοπ. Το διπλό του 1,45 φτάνει στο διπλασιασμό με under 4,5. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχει ένα ντέρμπι Έβερτον – Λίβερπουλ πάνω από τέσσερα γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Tβέντε – Αλμέρε: 1 & Under 4,5 (1.73), 18:45
  • ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Goal/Goal (1.79), 20:30
  • Εβερτον – Λίβερπουλ: 2 & Under 4,5 (2.00), 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ