TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το όνειρο και η σούπερ φόρμα

Ο Γιόργκεν Σάλβεσεν της Μπόντο Γκλιμτ στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο Γιόργκεν Σάλβεσεν της Μπόντο Γκλιμτ στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League © 2022 MINDAUGAS KULBIS/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο επιλογές από τα playoffs του Champions League.

Τρία πραγματικά δυνατά ματς για τα playoffs του Champions League περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν, Κοπεγχάγη – Τραμπζονσπόρ και Μπόντο – Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το ματς στη Σκωτία είναι ζόρικο στοιχηματικά και αυτό που λέμε τριπλή, στα άλλα δύο όμως υπάρχει ψωμάκι.

Προγνωστικά Champions League

Η Τραμπζονσπόρ, μετά την ιστορική κατάκτηση του τίτλου στην Τουρκία πέρυσι, έχει μπει με φόρα στη σεζόν και μετρά τρεις νίκες σε τρία επίσημα παιχνίδια: 4-0 τη Σίβασπορ στο Σούπερ Καπ και δύο νίκες και στο πρωτάθλημα, 2-0 εκτός την Ιστανμπούλσπορ και 1-0 την Παρασκευή τη Χατάισπορ. Ο μεγάλος βέβαια στόχος της ομάδας του Μπακασέτα και του Σιώπη είναι η συμμετοχή στους ομίλους.

Η Κοπεγχάγη δεν είναι απλός αντίπαλος, αλλά φυσικά δεν προκαλεί και φόβο (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ειδικά η φετινή Κοπεγχάγη, που βγάζει πολλά σκαμπανεβάσματα και στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του δανέζικου πρωταθλήματος έχει ήδη καταφέρει να βρίσκεται εφτά (!) βαθμούς μακριά από την κορυφή με το απογοητευτικό ρεκόρ του 2-0-3, προερχόμενη την Παρασκευή από εντός έδρας ήττα 1-3 από τη Ράντερς.

Οι εταιρείες, ίσως μετρώντας το υψηλότερο UEFA ranking των Δανών, δίνουν καθαρό φαβορί τον άσο στο σημερινό ματς, αλλά τα πράγματα είναι αν μη τι άλλο σαφώς πιο ισορροπημένα. Στο 3.50 φτάνει το διπλό των Τούρκων, επειδή πάντως μιλάμε για πρώτο παιχνίδι, η σωστή κίνηση είναι να πάρεις μαζί σου και το Χ και να προτιμήσεις το 2.00 του +0,25 στο ασιάτικο χάντικαπ, όπου σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζεις το μισό ποσό.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Μπόντο Γκλιντ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) οι εταιρείες επίσης δίνουν φαβορί τον άσο στα επίπεδα του 2.20, αλλά εδώ δεν έχουμε κάποια διαφωνία. Οι Νορβηγοί, μετά τη φοβερή περσινή πορεία τους μέχρι τα προημιτελικά του Conference League, έχουν και εμπειρία και αυτοπεποίθηση, ενώ στο "Ασπμίρα Στάντιον" κυριολεκτικά δεν παίζονται.

15 εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει δώσει τα δύο τελευταία χρόνια η Μπόντο εντός έδρας και μετρά ρεκόρ 14-0-1, με συνολικά τέρματα 50-7! Και μεταξύ αυτών κάποιες πραγματικά μεγάλες νίκες, όπως το 6-1 και το 2-1 επί της Ρόμα ή το 2-0 επί της Σέλτικ και το 2-1 επί της Άλκμααρ.

Οι Νορβηγοί, καθώς βέβαια το πρωτάθλημά τους είναι ήδη στα μισά, είναι σε φουλ φόρμα αυτή την περίοδο και μετράνε έξι σερί νίκες στην Eliteserien με τέρματα 24-3.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοπεγχάγη – Τραμπζονσπόρ: +0,25 Τραμπζονσπόρ (απόδοση 2.00) 22:00
  • Μπόντο Γκλιμτ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ.: 1 (απόδοση 2.20) 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ