TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το δεύτερο βήμα προς το τρεμπλ

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το δεύτερο βήμα προς το τρεμπλ
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το Total Betting αναλύει στοιχηματικά το μεγάλο ματς της ημέρας, τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τελικός FA Cup σήμερα στο Γουέμπλεϊ, ίσως το πιο παραδοσιακό σαββατιάτικο απόγευμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ειδικά μάλιστα ο σημερινός τελικός ίσως είναι κάτι παραπάνω από έναν τελικό: Μάντσεστερ ΣίτιΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι φιναλίστ και για πρώτη φορά στα 151 χρόνια ιστορίας του θεσμού στον τελικό του FA Cup κοντράρονται οι δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ (17:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Και βέβαια επιπλέον αλατοπίπερο δίνει η συγκυρία που θέλει τη Σίτι να βρίσκεται πλέον δύο βήματα από το ιστορικό τρεμπλ (Premier League, Fa Cup, Champions League), επίτευγμα που έχει καταφέρει μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 1999.

Στοιχηματικά, οι αποδόσεις δεν θυμίζουν ντέρμπι και τελικό, με τον άσο της Σίτι να δίνεται γύρω στο 1.55 και το διπλό της Γιουνάιτεντ σε τιμές που αγγίζουν το 6.00. Αλλά βέβαια δεν είναι και παράλογη αυτή η τιμολόγηση, η οποία προκύπτει από τη συνολική αξιολόγηση των ομάδων: η Σίτι, όπως και να το εξετάσει κανείς, είτε μέσω των analytics και των στοιχηματικών αλγορίθμων είτε απλώς με το… μάτι του ποδοσφαιρόφιλου, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τη Γιουνάιτεντ και οι αποδόσεις αποτυπώνουν ακριβώς αυτή την ποιοτική διαφορά.

Το να παίξεις βέβαια σε έναν τελικό FA Cup μια απόδοση στο 1.50-1.55 δεν έχει και πολύ νόημα. Μια σκέψη λοιπόν είναι να συνδυάσουμε τον άσο με το Under 3,5, ανεβάζοντας την απόδοση στο 2.70. Η Σίτι φέτος έχει κερδίσει όλα της τα ματς στο FA Cup χωρίς να δεχθεί γκολ (κόντρα σε Τσέλσι, Άρσεναλ, Μπρίστολ Σίτι, Μπέρνλι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, συνολικά τέρματα 17-0), ενώ γενικότερα δείχνει πολύ σταθερή και σοβαρή αμυντικά στα μεγάλα παιχνίδια.

Για παράδειγμα, στα έξι νοκ άουτ του Champions League, κόντρα σε Λειψία, Μπάγερν, Ίντερ, κράτησε τρία clean sheets και δέχθηκε μόνο τρία γκολ, από τα οποία το ένα ήταν πέναλτι και το άλλο το φοβερό σουτ του Βινίσιους εκτός περιοχής. Κι από την άλλη, η Γιουνάιτεντ πιθανότατα δεν θα έχει τον Άντονι, που τραυματίστηκε στην προτελευταία αγωνιστική της Premier League, αλλά και μια ακόμη επιθετική λύση, τον Μαρσιάλ, που χτύπησε στο φινάλε με την Φούλαμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.70) 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ