TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το ανέβασμα της Ουνιόν, η ευκαιρία της Θέλτα

Celta players celebrate after Jorgen Strand Larsen scored the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Celta players celebrate after Jorgen Strand Larsen scored the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Παιχνίδια με καλές αποδόσεις από το πρόγραμμα του Σαββάτου στα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Πήρε τα πάνω της η Ουνιόν

Η Ουνιόν Βερολίνου αρχίζει να βλέπει το φως στο βάθος του τούνελ της φετινής σεζόν, Έφτασε να κάνει σερί εννιά ηττών και προχώρησε σε αλλαγή προπονητή για να βρει νέο βηματισμό. Στο ντεμπούτο του Νέναντ Μπιέλιτσα η ομάδα παραχώρησε 1-1 στην Άουγκσμπουργκ, κατόπιν όμως έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στη νίκη με 3-1 επί της Γκλάντμπαχ, πρώτη μετά από 16 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Και μεσοβδόμαδα στο Champions League τα έδωσε όλα κόντρα στη Ρεάλ για να πάρει τελευταία στιγμή το εισιτήριο για το Europa, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2, με γκολ στο 89’.

Παίρνει τα πάνω της η Ουνιόν λοιπόν και έχει καλές πιθανότητες για τη νίκη στην έδρα της Μπόχουμ, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Χοφενχάιμ. Ελκυστικό το 2.65 στο διπλό της Ουνιόν

Ή τώρα ή ποτέ για Θέλτα

Για την Θέλτα ο Γολγοθάς χωρίς νίκη συνεχίζεται, δεν κερδίζει σε 12 διαδοχικά παιχνίδια και παραμένει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει ένα πολύ σφιχτό ανασταλτικά πρόσωπο, τρέχει τρεις σερί ισοπαλίες και στις δύο κράτησε το μηδέν, ενώ και στο 1-1 με την Κάδιθ άξιζε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ράφα Μπενίτεθ ψάχνει την άκρη για μια ζωτική νίκη και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γρανάδα έχει την ευκαιρία του. Η Γρανάδα έφτασε τα 13 ματς χωρίς νίκη, η αλλαγή προπονητή πριν τρεις αγωνιστικές δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ίσα ίσα που έγινε ακόμα πιο λίγο δημιουργική, παίζοντας πίσω από την μπάλα. Η Θέλτα έχει τη σπουδαία ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, στο 1.70 ο άσος έχει λογική.

Ξέρει να τα κερδίζει η Νις

Η Νις πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στη φετινή Ligue 1 και μετά από 15 αγωνιστικές είναι στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς, η πιο κοντινή ομάδα στην πρωτοπόρο Παρί. Στο τελευταίο της παιχνίδι αντέδρασε στην πρώτη ήττα της σεζόν που είχε προηγηθεί, επικρατώντας με 2-1 της Ρεμς. Είναι ομάδα που ξέρει να παίρνει τις οριακές νίκες, είναι χαρακτηριστικό ότι έχει 7 από τα 9 τρίποντα στη διαφορά του ενός γκολ. Έχοντας πετύχει μάλιστα μόλις 16 στη σεζόν, με όπλο την εξαιρετική άμυνα (6 γκολ παθητικό) μπορεί και παίρνει τις νίκες έστω και στο 1-0. Θα πάμε σε αυτό το ενδεχόμενο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ντεφορμέ Χάβρη των δύο διαδοχικών ηττών από Παρί και Στρασβούργο, το 1,95 στο διπλό της Νις είναι άκρως αποδεκτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα – Γρανάδα: 1 (απόδοση 1.70), 15:00
  • Μπόχουμ – Ουνιόν Βερολίνου: 2 (απόδοση 2.65), 16:30
  • Χάβρη – Νις: 2 (απόδοση 1.95), 18:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ