TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το 7.60 του Ίσκο, το 2.80 του Οπεντά, κάρτες και κόρνερ στο Βίλα Παρκ

Ο Λόις Οπέντα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Λειψίας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" | 28 Νοεμβρίου 2023
Ο Λόις Οπέντα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Λειψίας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" | 28 Νοεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Δυνατά ματς στο σαββατιάτικο πρόγραμμα στην Ευρώπη, το Match Money «χτίζει» τρία Bet Builder από Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία.

Μπέτις – Ρεάλ: Η Ρεάλ θα ψάξει μια ακόμα νίκη, την τέταρτη διαδοχική, στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Μπέτις στη Σεβίλλη. Και απέναντί της θα βρει ένα δικό της παιδί, τον Ίσκο. Ο δημιουργικός μεσοεπιθετικός έπαιξε για εννιά χρόνια στη Ρεάλ, από το 2013 ως το 2022, στις τελευταίες του σεζόν ωστόσο είχε παραγκωνιστεί από τους προπονητές του, είχε τεθεί στο περιθώριο. Πέρυσι μεταγράφηκε στη Σεβίλλη και φέτος είναι μέλος της Μπέτις, ωστόσο όταν αντιμετωπίζει τη Ρεάλ έχει ισχυρό κίνητρο για να δίνει απαντήσεις. Θεωρώντας πως δεν είχε την καλύτερη αντιμετώπιση από τους Μαδριλένους.

Το κίνητρο βέβαια φέρνει και περισσότερα νεύρα, ο Ίσκο είναι δεδομένο πως θα μπαίνει πολύ δυνατά στις φάσεις και αυτό πολύ πιθανό να του αποφέρει μια κάρτα. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει δει τέσσερις ως ώρας, το να δει μια ακόμα πληρώνει 4.20. Σε συνδυασμό με την νίκη της φορμαρισμένης Ρεάλ, το combo bet μας δίνει μια ελκυστική απόδοση.

Το διπλό της Ρεάλ και η κάρτα του Ίσκο σε Bet Builder πληρώνουν 7.60.

Ντόρτμουντ – Λειψία: Η Ντόρτμουντ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με τις εγχώριες υποχρεώσεις, στο Champions League βέβαια εξασφάλισε την πρώτη θέση. Στην Bundesliga είναι εκτός τετράδας ενώ αποκλείστηκε στο Κύπελλο με ήττα 2-0 από τη Στουτγάρδη. Σε κακή εμφάνιση που μεγαλώνει το κλίμα της αμφισβήτησης για τον τεχνικό Έντιν Τέρζιτς, ο οποίος πρέπει να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη Λειψία.

Μια Λειψία η οποία πάτησε τετράδα μετά το 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ, σε παιχνίδι που μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Θα πάμε με τις πιθανότητες της Λειψίας στη διπλή ευκαιρία Χ2, προσθέτοντας στο combo το γκολ του Λοΐς Οπεντά, ο Βέλγος επιθετικός σκοράρει κατά ριπάς, έχει 10 τέρματα σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, άλλα 4 σε πέντε συμμετοχές στο Champions League.

Το Bet Builder της διπλής ευκαιρίας Χ2 με το γκολ του Οπεντά πληρώνει 2.80.

Προγνωστικά στοιχήματος

Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Η Άστον Βίλα τρελαίνει κόσμο με τη φετινή πορεία της, τα βάζει στα ίσια με τους μεγάλους της Premier League και την Τετάρτη πήρε το "σκαλπ" της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι. Υποχρεώνοντάς την με το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού της μόνο σε δύο τελικές προσπάθειες, πρωτοφανές νούμερο για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Για την ομάδα του Ουνάι Έμερι ένα ακόμα τοπ τεστ, η αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Άρσεναλ, στο Βίλα Παρκ μετρά 14 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, το ματς θα είναι αμφίρροπο.

Θα πάμε στον δυναμισμό λοιπόν της ομάδας του Έμερι, η Βίλα σε 15 ματς πρωταθλήματος έχει δεχτεί 37 κάρτες, ακριβώς 2,5 κατά μέσο όρο. Κρατάμε εδώ το να ξεπεραστεί το όριο των 3,5 καρτών στο ματς, σε συνδυασμό με το Over 4,5 κόρνερ της Άρσεναλ, παίρνουμε μια πολύ συμπαθητική απόδοση. Η Άρσεναλ έχει ξεπεράσει αυτό το όριο και στα 10 εκτός έδρας επίσημα ματς φέτος, για όλες τις διοργανώσεις.

Σε Bet Builder το Over 3,5 καρτών με τα Over 4,5 κόρνερ της Άρσεναλ πληρώνει 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέτις – Ρεάλ: 2 & Ίσκο να δει κάρτα (απόδοση 7.60), 17:15
  • Ντόρτμουντ – Λειψία: Χ2 & να σκοράρει ο Οπεντά (απόδοση 2.80), 19:30
  • Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Over 3,5 κάρτες & Over 4,5 κόρνερ Άρσεναλ (απόδοση 2.10), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ