TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το 3.40 της Νότιγχαμ και η δύναμη του ΟΑΚΑ

Ο Ντάριλ Μέικον στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές
Ο Ντάριλ Μέικον στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει στο Λονδίνο και το ΟΑΚΑ

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ πλούσιο στοιχηματικά Σαββατοκύριακο και το πρόγραμμα της Παρασκευής είναι το πρώτο πιάτο που ανοίγει την όρεξη. Στο ποδοσφαιρικό κουπόνι τα βλέμματα πέφτουν στο Λονδίνο, την αγγλική Τσάμπιονσιπ και το ΚΠΡ – Νότιγχαμ (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24).

ΚΠΡ - Νότιγχαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Φουλ απογοήτευση στην ΚΠΡ, ήττα στα πέναλτι και αδικημένη κατάφωρα από τη διαιτησία στην κόντρα των "16" του League Cup με τη Σάντερλαντ την Τρίτη. Την ίδια ώρα η Νότιγχαμ, που μεσοβδόμαδα δεν είχε υποχρεώσεις και ξεκουράστηκε, είδε να σπάει το σερί 5-1-0 μετά το 0-4 από τη Φούλαμ.

Βαρύ σκορ αλλά όχι τόσο ώστε να θολώσει το φρέσκο αέρα που φυσάει με τον Κούπερ πλέον στον πάγκο της. Πιο βαριά πόδια, νταουνιασμένη ψυχολογία και άμυνα με ζόρια (22 γκολ παθητικό, το χειρότερο στο πάνω μισό του πίνακα), το τάιμινγκ βοηθάει τη Νότιγχαμ. Διπλό του 3.40.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Βιλερμπάν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Euroleague έχουμε το φινάλε της διαβολοβδομάδας και κυριαρχεί το Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Βιλερμπάν (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Από τη μία έχουμε τη δύναμη του ΟΑΚΑ, από την άλλη όμως είναι αρκετά δύσκολο έως απίθανο να επαναλάβουν οι "πράσινοι" την εμφάνιση που έκαναν κόντρα στην Εφές το βράδυ της Τετάρτης.

Η Βιλερμπάν είναι μια σκληρή ομάδα, έκανε σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ με 70-68 και το βράδυ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν θα είναι τόσο εύκολο, όσο απέναντι στην… ξεχαρβαλωμένη τουρκική ομάδα. Τι παίζουμε εδώ; Ή αρκούμαστε με το 1.52 του απλού άσου ή πάμε κάποιο περιθώριο νίκης ή στο 3-6 του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (στο 6.00 απόδοση) ή στο 7-9 που πληρώνει 8.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Βιλερμπάν: 1 (απόδοση 1.52), 21:00
  • ΚΠΡ – Νότιγχαμ: 2 (απόδοση 3.40), 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ