BET CORNER

EuroLeague: Το MatchCombo του ΟΑΚΑ στο 4.90 και η revenge season του Μάικ Τζέιμς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς κόντρα στην Αναντολού Εφές στη EuroLeague σε ματς στο ΟΑΚΑ
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς κόντρα στην Αναντολού Εφές INTIME

Η διαβολοβδομάδα ολοκληρώνεται, με το MatchCombo σε Αθήνα και Μονακό να έχει τεράστιο ενδιαφέρον χάρη στον Παναθηναϊκό και τις... σχέσεις του Μάικ Τζέιμς με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ακόμη μια διαβολοβδομάδα φτάνει στο τέλος της, με το... επιδόρπιό της να περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ακόμη περισσότερες εξαιρετικές στοιχηματικές επιλογές. Για τους λάτρεις του MatchCombo μάλιστα, τα παιχνίδια σε Αθήνα (Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν) και Μόντε Κάρλο (Μονακό - ΤΣΣΚΑ Μόσχας) αρκούν για να αποτελέσουν τη στοιχηματική βάση της ημέρας.

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν (21:00): Οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες, οι μεν επί της Αναντολού Εφές και οι δε επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως η αυτοπεποίθηση ξεχειλίζει και η ψυχολογία όλων είναι στα ύψη, κάτι που θέλουν να αποτυπώσουν στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι κρύβει αρκετές παγίδες για αμφότερες τις ομάδες, είναι αρκετά δύσκολο στην "ανάγνωσή" του λόγω του γεγονότος πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει σημαντικές μεταπτώσεις στην απόδοσή του φέτος, πλην όμως περιλαμβάνει... ευκαιρίες. Εν προκειμένω, το MatchCombo υπάρχει για να μας λύσει τα χέρια και να δημιουργηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα απόδοση, που προκύπτει από τρεις στοιχηματικές επιλογές. Ποιες είναι αυτές; Η νίκη του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τους Over 13.5 πόντους του Ελί Οκομπό και τα Over 32.5 ριμπάουντ της Βιλερμπάν, τριάδα που προσφέρεται στο 4.90 στο MatchCombo της Stoiximan. Πού στηρίζεται κάθε επιλογή; Η νίκη του τριφυλλιού λόγω έδρας, μομέντουμ και επιλογών για τον Δημήτρη Πρίφτη στην περιφέρεια. Οι Over 13.5 πόντοι του Ελί Οκομπό γιατί εν γένει η γραμμή κοντών των πρασίνων δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο προσωπικό μαρκάρισμα και τα Over 32.5 ριμπάουντ της γαλλικής ομάδας στο γεγονός πως οι παίκτες του Τι Τζέι Πάρκερ είναι αρκετά συνεπείς στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία -συν την απουσία του Τζεχάιβα Φλόιντ και το ερωτηματικό για τον βαθμό ετοιμότητας του Οκάρο Γουάιτ.

Ούνικς Καζάν - Ρεάλ Μαδρίτης (19:00): Μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια, οι γηπεδούχοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και στοχεύουν σε δεύτερο διαδοχικό "άσο" σε βάρος ισπανικής ομάδας. Από την άλλη βέβαια, η διαφορά ποιότητας και... ετοιμότητας είναι δεδομένη και ξεκάθαρη υπέρ της "Βασίλισσας". Ο Πάμπλο Λάσο έχει σαφώς περισσότερες επιλογές από τον πάγκο για να διατηρήσει υψηλά τα επίπεδα ενέργειας στην ομάδα του, παρά το δεύτερο σερί ταξίδι σε ρωσική πόλη γι αυτή τη διαβολοβδομάδα. Γι αυτό κιόλας, η εμπιστοσύνη προς τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεγάλη και περιλαμβάνει το χάντικαπ των -4.5 πόντων που προσφέρει η Stoiximan στο 1.85 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μονακό - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00): Έφτασε η στιγμή για το συναπάντημα του Μάικ Τζέιμς με τον Δημήτρη Ιτούδη, μετά απ όσα έγιναν πέρσι στη Μόσχα. Ο εκρηκτικός γκαρντ έχει χαρακτηρίσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ως revenge season κι αυτός ο αγώνας είναι ό,τι πρέπει για να μεταφέρει στο παρκέ τα λεγόμενά του. Υπάρχει άλλωστε το θέμα του (τεράστιου) εγωισμού του, για να ρίξει νερό στον μύλο της συζήτησης αναφορικά με τις σχέσεις που έχει με τον προπονητή της "αρκούδας". Είμαστε έτοιμοι λοιπόν για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που -εκτός των άλλων- βρίσκει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας βαθμολογικά και ψυχολογικά λαβωμένη μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν. Οι επιλογές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πάμπολλες, θα στραφούμε όμως σε MatchCombo που περιλαμβάνει: νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Under 13.5 πόντους/ριμπάουντ/ασίστ του Άλφα Ντιάλο και Over 18.5 πόντους του Μάικ Τζέιμς. Στο 4.70 που προσφέρεται, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ