TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Θα "φλέγεται" το City Ground

Ο Σερζ Οριέ της Νότιγχαμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσέλσι για την Premier League 2022-2023 στο "Σίτι Γκράουντ", Νότιγχαμ | Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023
Ο Σερζ Οριέ της Νότιγχαμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσέλσι για την Premier League 2022-2023 στο "Σίτι Γκράουντ", Νότιγχαμ | Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 © 2022/RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το Match Money έστειλε την Τρίτη ταμείο με δυάδα σε απόδοση 2.88 (Λειψία, Νιούκαστλ) και απόψε παίζει ξανά μπάλα με το πρωτάθλημα Γερμανίας και το αγγλικό League Cup.

Με ένα φαβορί από τηn Bundesliga και μια κόντρα από το αγγλικό League Cup κάνει σήμερα παιχνίδι το Total Betting του Match Money.

Μάιντς – Ντόρτμουντ (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Για την Ντόρτμουντ δεν υπάρχει κάτι καινούριο να σου πούμε. Όπως σταθερά εδώ και χρόνια, παραμένει μια πολύ ποιοτική ομάδα που όμως είναι πολύ ασταθής και αλλοπρόσαλλη. Είναι πώς θα ξυπνήσει, με λίγα λόγια, και πώς θα την πετύχεις.

Στο Μάιντς πάντως έχει εξαιρετική παράδοση (10-3-3 συνολική παράδοση, 8-1-1 στα τελευταία δέκα και πέντε σερί διπλά τα πέντε τελευταία χρόνια) και αντιμετωπίζει μια ομάδα η οποία φέτος έχει μόνο μια νίκη στην έδρα της. Κι όσο κι αν η απώλεια σήμερα του τιμωρημένου Μπέλινγχαμ είναι σαφέστατα πολύ σημαντική, το 2,30+ στο οποίο δίνεται το διπλό επιτρέπει να κάνεις και λίγο τα στραβά μάτια.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γερμανίας στο Matchmoney.com.gr

Νότιγχαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 Action 24, Live από το SPORT24). Το League Cup φέτος αποτελεί μεγάλη ευκαιρία, αφού Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ έχουν αποκλειστεί και η τετράδα των ημιτελικών είναι Νότιγχαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαουθάμπτον και Νιούκαστλ.

Η Νότιγχαμ (για να μην ξεχνιόμαστε, του ενός πρωταθλήματος Αγγλίας, των δύο FA Cup, των τεσσάρων League Cup και, κυρίως, των δύο Πρωταθλητριών) έχει 23 χρόνια να κατακτήσει τίτλο, από το 1990, και 21 να παίξει τελικό, από το 1991. Και καταλαβαίνεις τι θα γίνεται σήμερα στο City Ground, που τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά μια από τις πιο καυτές αγγλικές έδρες.

Φυσικά και δεν είναι απλό να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά διπλά παιχνίδια είναι, αν μη τι άλλο μπορεί να κρατήσει ζωντανή την υπόθεση πρόκριση και να πάει να τα παίξει όλα για όλα στο Old Trafford.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς – Ντόρτμουντ: 2 (απόδοση 2.35) 19:30
  • Νότιγχαμ – Μάντσεστερ Γ.: 1Χ (απόδοση 2.20) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ