TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τα κόρνερ στη Ρώμη (2.65), ο Γκόρντον στο Λονδίνο (4.20)

Newcastle's Anthony Gordon reacts during the Champions League group F soccer match between Newcastle and Dortmund at St. James' Park, in Newcastle, England, Wednesday, Oct. 25, 2023. (AP Photo/Scott Heppell)
Newcastle's Anthony Gordon reacts during the Champions League group F soccer match between Newcastle and Dortmund at St. James' Park, in Newcastle, England, Wednesday, Oct. 25, 2023. (AP Photo/Scott Heppell) © 2023 SCOTT HEPPELL/ASSOCIATED

Το Match Money αναλύει τα ματς Λάτσιο – Ουντινέζε και Τσέλσι – Νιούκαστλ, επιλέγει δύο Bet Builder αποδόσεων 2.65 και 4.20 αντίστοιχα.

Λάτσιο – Ουντινέζε: Η Λάτσιο υποδέχεται την Ουντινέζε, στο ματς που κλείνει την 28η αγωνιστική στη Serie A, οι «λατσιάλι» μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, συγκεντρώνονται στο πρωτάθλημα. Για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις ευρωπαϊκές θέσεις, είναι στην ένατη θέση και αν έληγε αυτή τη στιγμή η σεζόν θα έμεναν εκτός Ευρώπης. Η αντίπαλος Ουντινέζε παραμένει σε μέτρια κατάσταση και στο τελευταίο παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την κάκιστη φέτος και ουραγό Σαλερνιτάνα, κινδύνευσε με την ήττα στο 1-1.

Προβάδισμα λοιπόν νίκης για τη Λάτσιο και προσθέτουμε στο συνδυαστικό στοίχημα ένα εφικτό όριο στα κόρνερ (Over 7,5). Η Λάτσιο στην έδρα της κερδίζει 4,8 κόρνερ ανά ματς στα εντός έδρας, μακριά από το «Φριούλι» η Ουντινέζε βρίσκει 3,8 κόρνερ ανά παιχνίδι.

Bet Builder με τον άσο της Λάτσιο και το Over 7,5 κόρνερ, σε απόδοση 2.65.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Τσέλσι – Νιούκαστλ: Η μάχη του Λονδίνου ολοκληρώνει το πρόγραμμα στην PremierLeague, η γηπεδούχος είναι στην κλασική προβληματική κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Ομάδα με επιθετικές αρετές αλλά και προφανείς αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες και έδειξε ξανά στο 2-2 με την Μπρέντφορντ. Δεν μπορεί να βρει διάρκεια σε καλά αποτελέσματα και παραμένει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, με το κλίμα κατά του τεχνικού Ποτσετίνο να είναι βαρύ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ήταν το πέμπτο διαδοχικό G/G στο πρωτάθλημα για την Τσέλσι και κόντρα στη Νιούκαστλ θα ψάξουμε το έκτο. Η Νιούκαστλ προέρχεται από την εύκολη νίκη με 3-0 επί της Γουλβς, κράτησε το μηδέν μετά από επτά ματς, ωστόσο και για αυτήν τα αμυντικά προβλήματα παραμένουν. Προσθέτουμε στο combo το γκολ του Άντονι Γκόρντον, που έχει βρει εννιά φορές δίχτυα φέτος, ενώ κόντρα στην Τσέλσι σκόραρε στα δύο τελευταία εναντίον της.

Bet Builder με το G/G και το anytime γκολ του Γκόρντον, σε απόδοση 4.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λάτσιο – Ουντινέζε: 1 & Over 7,5 κόρνερ (απόδοση 2.65), 21:45

Τσέλσι – Νιούκαστλ: Goal/Goal & Γκόρντον να σκοράρει (απόδοση 4.20), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ