TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στοίχημα στις ρεβάνς του Champions League με 3.90 και 9.00

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στον αγώνα της Ατλέτικο με τη Σέλτικ
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στον αγώνα της Ατλέτικο με τη Σέλτικ © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Σε πρώτο πλάνο φυσικά βρίσκονται οι δύο μάχες του Champions League. Παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 3.90 και στο 9.00

Ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την Ατλέτικο Μαδρίτης η ήττα με 2-0 από την Κάντιθ εκτός έδρας και γενικότερα από τον Φεβρουάριο και ύστερα, μετρά μόλις δύο νίκες σε εννιά ματς. Το κλίμα της πάντως βγάζει συσπείρωση και υπόσχεση για αλλαγή εικόνας, την ίδια στιγμή που ο Γκριεζμάν επιστρέφει στη δράση και με αυτόν οι ροχιμπλάνκος είναι άλλη ομάδα.

Ασταμάτητη η Ίντερ, πέρασε και από την Μπολόνια το Σάββατο (1-0) και έφτασε τις 13 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το 1-0 μάλιστα του πρώτου αγώνα την αδικεί πλήρως και θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερο προβάδισμα πηγαίνοντας στο β’ ματς της Μαδρίτης.

Ως πρώτη επιλογή κρατάμε τη διπλή ευκαιρία της Ατλέτικο, η οποία είναι αήττητη φέτος στην έδρα της και θα ψάξει απαντήσεις για τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα. Η Ίντερ εξάλλου προκρίνεται και με ισοπαλία. Σε τιμές αουτσάιντερ ο σκέτος άσος, ο οποίος μοιάζει τραβηγμένο να στηριχθεί κόντρα σε μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα, πάμε επομένως πιο σέιφ.

Από εκεί και πέρα, κρατάμε τα λίγα κόρνερ στο παιχνίδι. Μόλις πέντε είχε συνολικά το πρώτο ματς στο Μιλάνο, οι δύο ομάδες γενικότερα και στα ματς του ομίλου δεν κέρδιζαν πολλα. Μόλις σε 1/6 ματς ξεπέρασε τα πέντε η Ατλέτικο, μόλις 2/6 ξεπέρασε τα έξι η Ίντερ. Έχει τύχη το Under 10 κόρνερ στο 2,00.

Κλείνουμε τις επιλογές με το anytime του Γκριεζμάν, ο οποίος θα επιστρέψει αγριεμένος στο γήπεδο και φέτος σε εφτά αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ έχει πετύχει πέντε τέρματα. Στο 9,00 το bet builder με τις τρεις αυτές επιλογές.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στο Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν. Με μικρό προβάδισμα οι Γερμανοί μετά το 1-1 στην Ολλανδία, που ήταν πάντως το μάξιμουμ που άξιζαν. Στάθερα 4η η Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα, προέρχεται από δύο σερί διπλά. Για τίτλο βέβαια ούτε λόγος, στο κύπελλο έχει αποκλειστεί ήδη, επομένως μια διάκριση στην Ευρώπη είναι ο μοναδικός δυνατός στόχος που της απομένει, πέρα φυσικά από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε απίθανη κατάσταση φέτος η Αϊντχόφεν, που στο πρωτάθλημα κάνει πλάκα (22-3-0, 80-13 τέρματα), ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν συνυπολογίσει κανείς και τα προκριματικά, έχει μονάχα μία ήττα και αυτή από την Άρσεναλ εκτός έδρας (4-0).

Λογικό φαβορί η Ντόρτμουντ, το 2,00 του άσου όμως μοιάζει χαμηλό, με την Αϊντχόφεν να βγάζει ανώτερη εικόνα στο α’ ματς. Υπάρχει στη μέση και η περίπτωση του τεχνικού της ολλανδικής ομάδας, Πέτερ Μπος, ο οποίος απολύθηκε από την Ντόρτμουντ στο 2017, μετά από μόλις έξι μήνες στον πάγκο της και δεδομένα αυτό θα υπάρχει στο μυαλό του.

Από την άλλη βέβαια, η Αϊντχόφεν δυσκολεύεται παραδοσιακά στη Γερμανία (1-4-14), επομένως μια νίκη της δεν είναι απλή υπόθεση. Πάμε με τη ζαριά στην ισοπαλία, η πρόκριση θα κριθεί πιθανότατα στις λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται να δούμε το ματς να πηγαίνει στην παράταση. Στο 3,90 η ισοπαλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ: 1Χ & Under 10 κόρνερ & να σκοράρει ο Γκριεζμάν (απόδοση 9.00), 22:00
  • Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν: Χ (απόδοση 3.90), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ