TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στοίχημα στην Boxing Day

Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τότεναμ | 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τότεναμ | 3 Οκτωβρίου 2021 @2021 IAN WALTON/AP IMAGES

To Match Money ακτινογραφεί την αγγλική boxing day και καταλήγει σε δύο κόντρες φαβορί.

Η Μπράιτον έκανε δυνατό ξεκίνημα φέτος στη σεζόν, με ρεκόρ 4-0-1 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και μετά το 2-1 επί της Λέστερ στα μέσα Σεπτεμβρίου συμπλήρωσε έντεκα ματς χωρίς νίκη. Με οχτώ ισοπαλίες βέβαια σε αυτή την εντεκάδα αγώνων, όμως είναι εμφανές πως κάτι δεν δουλεύει πολύ καλά στους "γλάρους".

Κι αυτό που δεν δουλεύει είναι, πολύ απλά, η επίθεσή της. Μόλις εφτά γκολ σε αυτά τα έντεκα ματς, όπου έμεινε άσφαιρη στα πέντε. Από την άλλη, η αντίπαλός της στην Boxing Day (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το Sport24), η Μπρέντφορντ, αποτελεί μια από τις ευχάριστες νότες της φετινής Premier League, καθώς δείχνει να έχει προσαρμοστεί άψογα με την άνοδό της από την Championship, βγάζοντας υγεία και ποδοσφαιρική οργάνωση.

Ισόβαθμες αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες στη 12η θέση της βαθμολογίας της Premier, αλλά το σετ αποδόσεων γέρνει μονόπαντα προς τα αριστερά, επιτρέποντάς μας να πάμε με το Χ2 των Λονδρέζων στο 1.85+.

Προγνωστικά Αγγλία: Αστον Βίλα - Τσέλσι

Η χρονιά της Άστον Βίλα φαίνεται ότι αλλάζει άρδην από τη στιγμή που αποφάσισε να συμφωνήσει με τον Στίβεν Τζέραρντ. Προφανώς ο Άγγλος τεχνικός δεν γίνεται να αξιολογηθεί μέσα σε ενάμιση μήνα, αυτό όμως που μπορεί κάποιος να πει στα έξι παιχνίδια που τρέχει την ομάδα, είναι πως της έχει περάσει σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας του.

Η Άστον Βίλα έχει γίνει πολύ πιο συμπαγής και πολύ πιο σοβαρή στο αμυντικό κομμάτι και σ’ αυτό το διάστημα έχασε μόνο από τη Σίτι και τη Λίβερπουλ, αλλά στο όριο.

Στο σημερινό παιχνίδι (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το Sport24) μπαίνει πολύ πιο φρέσκια σε σύγκριση με την Τσέλσι, η οποία και δεν είναι στα καλύτερά της και θα δώσει το 4ο ματς σε ένα 10ήμερο, ενώ όλο το ρόστερ είναι έξτρα ταλαιπωρημένο από τις πολλές απουσίες και τα ζητήματα κορονοϊού. Το 1Χ της Άστον Βίλα παίζει στο 2.18.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα – Τσέλσι: 1Χ (απόδοση 2.18), 19:30
  • Μπράιτον - Μπρέντφορντ: Χ2 (απόδοση: 1.88), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ