TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στο 1.85 ο Ολυμπιακός, το 2.05 του ΠΑΟ και ο ΟΦΗ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους “αιωνίους” αντιπάλους αλλά και στον αναγεννημένο ΟΦΗ, στα ματς της Κυριακής στη Stoiximan Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: Ονειρικό ντεμπούτο στον πάγκο του ΟΦΗ έκανε ο Τραϊανός Δέλλας, άλλαξε την ψυχολογία των παικτών στο ματς με τον Πανσερραϊκό και ήρθε το εντυπωσιακό 4-0. Οι Κρητικοί έκαναν σούπερ εμφάνιση, ξέφυγαν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και ελπίζουν σε… καλύτερες μέρες, στο “εξάποντο” με τον ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουμε να αξιοποιήσουν την ποιοτική τους ανωτερότητα.

Και ο ΠΑΣ προέρχεται από νίκη-οξυγόνο επί του Βόλου, πλησιάζοντας στον πόντο τις θέσεις σωτηρίας, το 2-1 ήταν βάλσαμο για τους Ηπειρώτες με τα δύο γκολ του Πέδρο Κόντε. Αλλά στην αναμέτρηση των Ζωσιμάδων θα πάμε με τις πιθανότητες του ΟΦΗ, που δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Με κάλυψη στην ισοπαλία το 2 DNB του ΟΦΗ πληρώνει 2.05.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Με νέα… κύτταρα ο Ολυμπιακός και φορτσάτος, η πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άλλαξε τους Ερυθρόλευκους προς το πολύ καλύτερο. Από εκεί που πελαγοδρομούσαν, ήρθε ο Ισπανός προπονητής στη θέση του Κάρλος Καρβαλιάλ και ο Ολυμπιακός είναι στα καλύτερά του. Πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ με τις δύο νίκες επί της Φερεντσβάρος, εντυπωσιακό 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ούτε ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ δεν θα φανταζόταν τέτοια εκκίνηση στη θητεία του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν γερά στο κόλπο για τον τίτλο και ελπίζουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την κορυφή. Είναι το απόλυτο φαβορί στο ματς με τον ντεφορμέ και προβληματικό στην άμυνα Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει δεχτεί 11 γκολ. Το συνδυαστικό του άσου με το Over 2,5 πληρώνει 1.85.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Εξουθενωμένος ο Παναθηναϊκός από τα 130 λεπτά του δραματικού ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ, η πρόκριση στον τελικό ήρθε μέσα από το απόλυτο θρίλερ, με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι που απέκρουσε τρία πέναλτι των Θεσσαλονικέων. Οι Πράσινοι έχουν και προβλήματα απουσιών στο ματς με την ουραγό Κηφισιά, για διάφορους λόγους θα λείψουν οι Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Χουάνκαρ και πιθανώς και οι Γέντβαϊ, Τσέριν, πιθανώς να ακολουθήσουν άκρως συντηρητική προσέγγιση. Ακολουθεί και η εμβόλιμη αγωνιστική, την Τετάρτη με τον Άρη, ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα κρατήσει δυνάμεις.

Η Κηφισιά από την πλευρά της θα προσπαθήσει να αμυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, για να περιορίσει το παθητικό στην άμυνα. Το συνδυαστικό του άσου με το Under 3,5 αποδίδει 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: 2 DNB (απόδοση 2.05), 16:30
  • Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 18:00
  • Παναθηναϊκός – Κηφισιά: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.05), 20:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ