TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στα… υπόγεια η θέα

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και καταλήγει σε δυάδα από τη Serie B και το αγγλικό League Trophy.

Με το πόδι στο γκάζι είχε ξεκινήσει τη φετινή Serie B η Πίζα. Είχε 6-1-0 στις επτά πρώτες αγωνιστικές και βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά τη διακοπή των εθνικών του Οκτωβρίου, πάντως, είχε... κωλώσει (0-3-2) κυρίως λόγω κούρασης.

Μετά τη νέα διακοπή, όμως, επέστρεψε δριμύτερη και έκανε δύο κολλητές νίκες σε σημαντικά παιχνίδια, με την πέμπτη της βαθμολογίας Μπενεβέντο και με την Μπρέσια στο μεγάλο ντέρμπι της κορυφής. Έτσι λοιπόν επανάκτησε φόρμα και ψυχολογία και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα παίζει κόντρα στην ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς Περούτζια, η οποία έχει μικρό ρόστερ, με σημαντική αδυναμία να το φρεσκάρει ποιοτικά. Ο άσος παίζει στο 2.30+.

Η εξαίρεση της Άκρινγκτον

Το αγγλικό League Trophy, στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της League 1 και της League 2, συν κάποιες ομάδες U21 από την Premier και την Championship, είναι ένας θεσμός της πλάκας που έχει δεχθεί πολλή κριτική και αντιμετωπίζεται με πολύ σκεπτικισμό τόσο από τους προπονητές όσο και από τους φιλάθλους.

Οικονομικά, έχει ελάχιστα οφέλη για τις ομάδες και οι προπονητές, ειδικά στα πρώιμα στάδιά του, αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια του κυριολεκτικά ως… επίσημα φιλικά, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ή σε παίκτες που έρχονται από τραυματισμούς.

Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Όπως, ας πούμε, η Άκρινγκτον. Ένα από τα μικρότερα μεγέθη του αγγλικού ποδοσφαίρου η οποία έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως ομάδα League 1 και ψάχνει εναγωνίως την υπέρβαση.

Στο πρωτάθλημα η Άκρινγκτον δείχνει ότι και φέτος θα έχει μια αξιοπρεπή σεζόν κάπου στη μέση της βαθμολογίας (14η αυτή τη στιγμή, 10 βαθμούς πίσω από τα πλέι οφ και 7 μπροστά από τον υποβιβασμό), στο FA Cup αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο, στο League Cup στον 2ο, κι έτσι το μοναδικό που της μένει για να ψάξει μία επιτυχία στη σεζόν είναι το League Trophy.

H Άκρινγκτον είναι η μία από τις μόλις δύο ομάδες από τις 92 των τεσσάρων επαγγελματικών αγγλικών κατηγοριών που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στην ιστορία τους στο Γουέμπλεϊ και ο προπονητής της, ο έμπειρος Τζον Κόλεμαν, έχει ξεκάθαρο στόχο να κυνηγήσει τον τελικό της διοργάνωσης, που όπως όλοι οι τελικοί των αγγλικών κυπέλλων διεξάγεται στον "ναό του ποδοσφαίρου".

Αντίθετα, η σημερινή αντίπαλός της στη φάση των 32 του θεσμού, η Γουίγκαν, έχει πρώτη και μοναδική προτεραιότητα την άνοδο στην Championship και ο τεχνικός της κάνει πολλές αλλαγές στο Trophy. Η Γουίγκαν βέβαια έχει καλό βάθος για ομάδα League 1 και πολύ καλές ακαδημίες, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν δικαιολογείται να δίνεται φαβορί στο σημερινό ματς.

Αν το ματς ήταν ματς πρωταθλήματος, ναι, η Γουίγκαν θα ήταν σαφώς το φαβορί, αλλά σε ένα ματς League Trophy τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πίζα - Περούτζια: 1 (απόδοση 2.30), 19:00
  • Άκρινγκτον – Γουίγκαν: 1 DNB (απόδοση: 2.05), 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ