TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σούπερ Καπ με bet builder στο 3.55

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League | 4 Μαΐου 2022
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League | 4 Μαΐου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Το Match Money παίζει μπάλα απόψε με το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και χτίζει ένα bet σε αποδόσεις άνω του 3.50

Τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ σήμερα στο Ελσίνκι μεταξύ της κατόχου του Champions League Ρεάλ και της κατόχου του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00 Cosmote Sport 1HD/MEGA, Live από το SPORT24).

Ο τελικός φυσικά και έχει φαβορί. Με ελάχιστες ομάδες στον κόσμο η Ρεάλ δεν θα ήταν καθαρό φαβορί σε έναν τελικό και βέβαια η Άιντραχτ, όσο κι αν έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια, απέχει πολύ ώστε να είναι μία από αυτές. Φάνηκε εξάλλου η διαφορά της από τις τοπ ομάδες στην πρεμιέρα της Bundesliga, όταν έχασε 1-6 από την Μπάγερν την Παρασκευή, για να μη σου θυμίσουμε ότι η Ρεάλ έχει κερδίσει τους 16 από τους 18 τελευταίους τελικούς που έχει πάρει μέρος! Οι μόνες της αποτυχίες ήταν το ισπανικό Σούπερ Καπ του 2014 και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2018, χάνοντας και τις δύο φορές από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Φυσιολογικά λοιπόν βλέπεις τον άσο της Ρεάλ στα επίπεδα του 1.40: Ο τελικός είναι αυτό που λέμε αντιστοιχηματικό παιχνίδι. Και στα αντιστοιχηματικά παιχνίδια, αν θέλεις να μπλέξεις για να τα δεις με περισσότερο ενδιαφέρον, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις κάποιο σενάριο.

Το δικό μας σενάριο είναι απλό. Ξεκινάς από τον άσο της Ρεάλ και προσθέτεις το να σκοράρει ο πλέον προφανής σκόρερ από τους 22 παίκτες που θα παραταχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, ο Καρίμ Μπενζεμά. Ακόμη βέβαια είμαστε σε χαμηλά επίπεδα και χρειάζεται και κάτι ακόμη πιο ζόρικο. Όπως ας πούμε το G/G, ουσιαστικά δηλαδή το να βρει γκολ και η Άιντραχτ, που ανεβάζει τη συνολική απόδοση στο 3.55.

Ένας τελικός Σούπερ Καπ δεν έχει την πίεση και την ένταση ενός τελικού Champions ή Europa League, οι Γερμανοί είναι εκ φύσεως επιθετικογενείς και στο Ελσίνκι, ως συνήθως, οι οπαδοί τους θα κάνουν κυριολεκτικά κατάληψη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Άιντραχτ: 1 & G/G & σκόρερ Μπενζεμά (απόδοση 3.55) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ