TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Προβάδισμα στην έδρα, Bet Builder στο 2.75

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λαμία – Κηφισιά και ΟΦΗ – Παναιτωλικός, δύο σημαντικά ματς στο σαββατιάτικο πρόγραμμα της Stoiximan Super League, αξίζουν δύο Bet Builder σε απόδοση 2.75.

Λαμία – Κηφισιά: Η Λαμία πάνω στο… καλύτερο και μετά από σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα, σε δύσκολο πρόγραμμα μάλιστα (Αρης 2-2, Ολυμπιακός 1-0, ΟΦΗ 1-1), γκέλαρε εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό, ηττήθηκε εύκολα με 2-0, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα. Έχει όμως την ευκαιρία να αντιδράσει, κόντρα στην ουραγό Κηφισιά, η οποία προέρχεται από δύο απαιτητικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Και ξόδεψε πολλές δυνάμεις η Κηφισιά, στην ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και στο μεσοβδόμαδο 1-1 του κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Η Λαμία είναι πιο ποιοτική και με περισσότερες λύσεις, μπορεί να εκμεταλλευτεί την αντίπαλη κόπωση αλλά και τις αμυντικές αδυναμίες της Κηφισιάς, η οποία δέχεται πολλά γκολ.

Bet Builder με τον άσο της Λαμίας και το Over 1,5 σε απόδοση 2.75.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Ο ΟΦΗ ακόμα αναζητεί την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα από τις 2 Οκτωβρίου, τότε είχε επικρατήσει με 2-0 της ΑΕΚ και έκτοτε το… χάος. Στο τελευταίο πρωταθλήματος πάντως πλησίασε τόσο κοντά στο τρίποντο, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Το τελικό 1-1 αδικεί τους Κρήτες, που θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, ενώ μεσοβδόμαδα στο κύπελλο ο ΟΦΗ πήρε την πρόκριση για την οκτάδα του Κυπέλλου, αποσπώντας το 1-1 από την Κηφισιά, στη ρεβάνς του 3-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο αντίπαλος Παναιτωλικός μετρά δύο διαδοχικές ήττες και φρέναρε η φούρια του, με αμυντικές αδυναμίες στο τελευταίο συνετρίβη από τον Άρη με 4-0 στο Αγρίνιο. Θα ποντάρουμε στο ενδεχόμενο της επιστροφής του ΟΦΗ στις νίκες, σε συνδυασμό με το ευρύ σκοράρισμα.

Το Bet Builder του 1 με το Over 1,5 αποδίδει 2.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία – Κηφισιά: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.75), 17:30
  • ΟΦΗ – Παναιτωλικός: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.75), 20:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ