TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ποντάροντας στις… αναβολές

Ο άσος της Αστον Βίλα, Ματ Τάργκετ πανηγυρίζει το αυτογκόλ του Ρις Τζέιμς στο παιχνίδι με την Τσέλσι για την Premier League
Ο άσος της Αστον Βίλα, Ματ Τάργκετ πανηγυρίζει το αυτογκόλ του Ρις Τζέιμς στο παιχνίδι με την Τσέλσι © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το κυριακάτικο πρόγραμμα και παίζει στην Premier League.

Όπως γράφαμε και χθες, το εορταστικό πρόγραμμα στην Αγγλία έχει γίνει φέτος άνω κάτω λόγω του κορονοϊού και τις συνεχείς αναβολές. Αναμφίβολα σε μια τόσο απαιτητική για τις αντοχές περίοδο, δημιουργούνται πολλές ανισότητες, με κάποιες ομάδες να δίνουν στα… όρια τα παιχνίδια τους και άλλες να έχουν πολλές γεμάτες μέρες για ξεκούραση. Και εκεί θα πατήσει το σημερινό στοίχημά μας.

Προγνωστικά Αγγλία

Έβερτον – Μπράιτον (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) για αρχή. Τρεις σερί αναβολές έχει η Έβερτον, η οποία έχει να παίξει μπάλα από τις 16/12. Αναβολές που όχι μόνο την έχουν μετατρέψει ως την πλέον ξεκούραστη ομάδα της Premier League, αλλά έδωσαν και χρόνο για να επιστρέψουν κομβικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έλειψαν πολύ και της στοίχισαν ένα κακό σερί. 4-5 επιστροφές όπως μπορείτε να δείτε στο ρεπορτάζ του αγώνα, μεταξύ των οποίων και ο κομβικότατος φορ Κάλβερτ Λιούιν.

Η Μπράιτον, από την άλλη, προφανώς και είναι καλή ομάδα, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με την Τσέλσι, όπου στα χασομέρια πήρε δικαιότατο βαθμό, με τα xGoals του ματς να γράφουν 0,76-0,79. Όμως ήδη έχει παίξει δύο παιχνίδια την τελευταία εβδομάδα και αυτό στο Γκούντισον Παρκ θα είναι το τρίτο. Ο άσος της Έβερτον παίζεται στο 2.70+.

Σχεδόν ίδια κατάσταση και το Μπρέντφορντ – Άστον Βίλα (16:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η Μπρέντφορντ κουβαλάει πίσω της ένα ιδιαίτερα σκληρό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και το σημερινό είναι το τρίτο σε μια βαριά εβδομάδα. Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα παίζει και με "καλές" απουσίες, οι οποίες της στερούν τις όποιες προοπτικές φρεσκαρίσματος.

Η Άστον Βίλα έβγαλε άδεια εβδομάδα από παιχνίδια, αφού αναβλήθηκε αυτό με τη Λιντς. Ο Τζέραρντ επιστρέφει μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό και η ομάδα του όσο την τρέχει, τα ‘χει πάει καλά σε τέτοιου διαμετρήματος παιχνίδια. Στο 2.52 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Μπράιτον: 1 (απόδοση: 2.70), 16:00
  • Μπρέντφορντ – Άστον Βίλα: 2 (απόδοση: 2.52), 16:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ