TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα γκολ

Ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League 2021-2022 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
Ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League 2021-2022 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς και παίζει με τα γκολ σε τρία παιχνίδια από την Αγγλία.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Με υγεία, αγάπη και τύχη!

To εορταστικό πρόγραμμα στην Αγγλία έχει γίνει φέτος άνω κάτω λόγω του κορονοϊού και τις συνεχείς αναβολές που προκαλεί η επέλαση της Όμικρον. Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα ματς που αναβάλλονται, αλλά και αυτά που γίνονται, καθώς οι περισσότερες ομάδες εμφανίζονται με απουσίες της τελευταίας στιγμής, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά και στα ρεπορτάζ του Match Money, ενώ είναι πολύ δύσκολο να εκτιμήσεις τη συμπεριφορά τους, όταν κάποιες έρχονται από καραντίνα και αγωνιστική απραξία δύο ή και τριών εβδομάδων.

Έτσι, στο σημερινό πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα θα κάνουμε μια ντρίμπλα και, αντί να ψάξουμε σημεία, θα πάμε με τη… χαρά του ποδοσφαίρου, που παραδοσιακά ευνοείται σε τέτοιες γιορτινές αγωνιστικές.

Προγνωστικά Αγγλία

Η Κρίσταλ Πάλας τα τελευταία χρόνια ήταν μια ομάδα γενικώς δύσκολη στο γκολ και αρκετά συντηρητική. Από τη στιγμή που την ανέλαβε όμως φέτος το καλοκαίρι ο Πατρίκ Βιεϊρά σταδιακά εμφανίζει ένα διαφορετικό και σαφώς πιο ελκυστικό πρόσωπο.

Ειδικά εντός έδρας έχει την 4η καλύτερη επίθεση της Premier League (πίσω μόνο από Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ), έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς της στο Sulhurst Park εκτός από το πρώτο της σεζόν, το 0-0 με την Μπρέντφορντ στις αρχές Αυγούστου.

Λονδρέζικο ντέρμπι τώρα για την Πάλας κόντρα στη Γουέστ Χαμ (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), σε πρωτοχρονιάτικο κλίμα και απέναντι σε μια ομάδα που βγάζει ποιότητα φέτος και φιλοδοξεί να παίξει ως το τέλος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δέκα γκολ σημειώθηκαν συνολικά στα δύο τελευταία ματς της Γουέστ Χαμ, η οποία μετρά 13 G/G σε 19 παιχνίδια και φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής κατάταξης. Στο 1.65 το G/G, στο 2.15 το G/G και Over 2,5.

O Κλαούντιο Ρανιέρι, παρότι Ιταλός, αρέσκεται σε ένα αρκετά άναρχο παιχνίδι. Στις 4 Οκτωβρίου ανέλαβε τη Γουότφορντ ο έμπειρος τεχνικός και έκτοτε, σε 10 παιχνίδια, οι "σφήκες" μετρούν 8 Over 2,5, έχοντας σκοράρει 15 γκολ και έχοντας δεχθεί 25.

Κόντρα στην Τότεναμ του επίσης Ιταλού Αντόνιο Κόντε τώρα η Γουότφορντ (17:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), μια Τότεναμ που με τον Κόντε στον πάγκο της έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό της.

Ο Σον έχει σκοράρει στα 4/5 τελευταία της ματς, ο Κέιν, που ξεκίνησε πολύ άσχημα τη χρονιά, έχει πάρει και αυτός το όπλο του, βρίσκοντας δίχτυα και στα τρία τελευταία των Λονδρέζων. Στο 2.02 το G/G & Over 2,5.

Στη League 2, μια από τις πιο "ανοιχτές" ομάδες είναι η Όλνταμ. Ουραγός της κατάταξης, με τη χειρότερη άμυνα αλλά συμπαθέστατη επίθεση (22-39), συμμετέχει πολύ συχνά σε ματς… αλάνας, όπως το τρελό 5-5 με τη Φόρεστ Γκριν πριν από δυο τρεις αγωνιστικές.

Η αντίπαλός τώρα της Όλνταμ, η Χάρτλπουλ, είναι ομάδα που βγάζει πάντα ενθουσιασμό και επιθετική διάθεση στα εντός έδρας παιχνίδια, μετρώντας 5 Over 2,5 στα τελευταία 6 εντός της. Στο 1,93 να τα κάνει έξι στα εφτά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουότφορντ – Τότεναμ : G/G & Over 2,5 (απόδοση: 2.02), 17:00
  • Χάρτλπουλ – Όλνταμ: Over 2,5 (απόδοση: 1.93), 17:00
  • Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ: G/G & Over 2,5 (απόδοση: 2.15), 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ