TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ποντάροντας στις… άμυνες

Ο άσος της Μπέρνλι Μαξουέλ Κορνέ απέναντι στην Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ
Ο Μαξουέλ Κορνέ απέναντι στην Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε δυάδα από τη Serie A και την Premier League.

Στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της Ρόμα ο Μουρίνιο έδειχνε… αγνώριστος, αφού φαινόταν να εγκαταλείπει την παραδοσιακά συντηρητική λογική του και να φτιάχνει μια ομάδα μεγάλων σκορ.

Όμως, ο... λύκος κι αν εγέρασε δεν αλλάζει τόσο εύκολα συνήθειες. Έτσι, μετά τα δύο παιχνίδια-σοκ με την Μπόντο στο Conference League (διασυρμός 6-1 στη Νορβηγία, 2-2 στη Ρώμη) και την ήττα με 3-2 που ακολούθησε από τη Βενέτσια, επέστρεψε άρον άρον στα παλιά μονοπάτια.

Άμυνα τριών σέντερ μπακ πλέον οι Ρωμαίοι και τρεις νίκες με καθαρά δίχτυα: 2-0 στη Γένοβα την Τζένοα, 4-0 τη Ζόρια στο Conference και 1-0 την Τορίνο την Κυριακή, με τον Πορτογάλο να παραδέχεται πως προτιμά ένα 1-0 από ένα 5-0 γιατί οι νίκες στο όριο δείχνουν πιο ομαδικό πνεύμα.

Η φετινή Μπολόνια έχει ενδιαφέρον ως ομάδα στη Serie A και δεν είναι απλός αντίπαλος, όμως όταν οι ομάδες του Μουρίνιο βρουν τις αμυντικές τους σταθερές είναι ικανές για σερί, έστω και οριακά (19:30 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Πάνω από το 2.30 το διπλό.

Πιο φρέσκια η Μπέρνλι

Στην Premier League παίζουν απόψε Γουλβς – Μπέρνλι (21:30 Live από το SPORT24). Η Μπέρνλι… πουλάει αναμφίβολα λιγότερο από κάθε ομάδα στην κατηγορία. Άμυνα, πολύ ξύλο, long balls κλασική παλιά "αγγλική ομάδα" μέσα στον κυκεώνα της παγκοσμιοποίησης του ποδοσφαίρου.

Παρόλο το "παλιομοδίτικο" στιλ της έχει καταφέρει με πολύ πείσμα, ένταση και ομαδικότητα άλλοτε να σώζει την κατηγορία και άλλοτε να βγαίνει ακόμη και στην Ευρώπη! Μετά από ένα σύνηθες νωθρό ξεκίνημα έχει αρχίσει και βρίσκει φόρμα, έχει 1-5-1 στα επτά τελευταία και μοναδική ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Από την άλλη, η Γουλβς έχει αρκετά μπρος-πίσω στο κομμάτι των εμφανίσεων, τόσο στην ήττα από την Κρίσταλ Πάλας όσο και στο σαββατιάτικο 0-0 με τη Νόριτς, προβλημάτισε.

Ένα από τα βασικά του αποψινού παιχνιδιού είναι ότι η Μπέρνλι είναι πολύ πιο φρέσκια, καθώς το χιονισμένο Τερφ Μουρ δεν επέτρεψε να γίνει το εντός με την Τότεναμ το Σάββατο. Στο 4.20 το διπλό, στο 3.00 σε dnb.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Ρόμα: 2 (απόδοση 2.32), 19:30
  • Γουλβς - Μπέρνλι: 2 DNB (απόδοση: 3.00), 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ