TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ποντάρισμα πάνω στις πρεμιέρες

Οι παίκτες της Λίντσερ Φίλιπ Βίζινγκερ και Πέτερ Μίχορλ
Οι παίκτες της Λίντσερ Φίλιπ Βίζινγκερ και Πέτερ Μίχορλ © 2022 FLORIAN SCHROETTER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και προτείνει μία δυάδα από την πρεμιέρα του αυστριακού και του βελγικού πρωταθλήματος.

23 Ιουλίου πλέον στο ημερολόγιο, οι παραλίες έχουν στενάξει, αλλά το κουπόνι όλο και γεμίζει. Β’ Γερμανίας, Πολωνία, Ελβετία και Δανία είχαν πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα, Βέλγιο και Αυστρία τώρα.

Στην Αυστρία η Λίντσερ, μετά από τις συνεχόμενες παρουσίες της στην Ευρώπη και στους ομίλους, έκανε πέρυσι κακή σεζόν, τερματίζοντας 8η. Δείχνει πάντως αποφασισμένη για ριστάρτ φέτος και επιστροφή στα ψηλά στρώματα. Προπονητής της πλέον ο έμπειρος Ντίτμαρ Κιμπάουερ (πρώην Ραπίντ) και οι αλλαγές στο ρόστερ δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πρεμιέρα η Λίντσερ κάνει εντός έδρας με την Κλάγκενφουρτ (18:00 Live από το SPORT24), που πέρυσι ως νεοφώτιστη είχε θετικότατη εικόνα (6η), αλλά μάλλον φέτος τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά. Φυσιολογικά δίνεται φαβορί ο άσος της Λίντσερ στο 1,44, συνδυάζεται εύκολα όμως με το Over 2,5 και ανεβαίνει στο 1.88.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Βέλγιο η περσινή μεγάλη έκπληξη, η Ουνιόν Σεντ Ζιλουά, που πήγε να τρελάνει όλο τον κόσμο κυνηγώντας ως το τέλος τον τίτλο, ξεκινά με το εκτός έδρας κόντρα στη Σεντ Τρούιντεν (21:45 Live από το SPORT24). Για κάθε ομάδα του επιπέδου της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, είναι δύσκολο να καταφέρει δεύτερη σερί χρονιά σε υψηλές πτήσεις, και ειδικά η μικρή των Βρυξελλών (σε σχέση με την Άντερλεχτ, σκέψου το σαν να λέμε ΑΕΚ με Απόλλωνα ή Ολυμπιακός με Εθνικό, κάτι τέτοιο) δείχνει όντως σε χειρότερο επίπεδο.

"Θυγατρική" ομάδα της Μπράιτον (κοινός ιδιοκτήτης ο 52χρονος Άγγλος Τόνι Μπλουμ, ή Τόνι η Σαύρα Μπλουμ, όπως έγινε γνωστός στα τραπέζια του πόκερ, που έφτιαξε την περιουσία του), έχασε κάποια βασικά κομμάτια του ρόστερ (ο πρώτος της σκόρερ πήγε στην Μπράιτον) και κυρίως έχασε τον προπονητή της, που πήγε στην Άντερλεχτ.

Η πρεμιέρα φυσικά έχει πάντα ρίσκο, αλλά στοίχημα παίζουμε, κι όπως θα ‘λεγε μια ψυχή, όποιος φοβάται παίρνει σκύλο. Στο 4.00 ο άσος, στο 2.75 το DNB. Η Σεντ Τρούιντεν δείχνει πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με πέρυσι (9η), αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν παίζεις Σεντ Τρούιντεν, την Ουνιόν κοντράρεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίντσερ – Κλάγκενφουρτ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.88) 18:00
  • Σεντ Τρούιντεν – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ: 1 DNB (απόδοση 2.75) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ