TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι του 3.80 σε Μόναχο και Βελιγράδι

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Για πολλούς ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε η Ρεάλ στον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν αποκρουστικός. Ήταν μια αποθέωση του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και είναι βέβαιο ότι υπήρξαν ακόμα και δικοί της υποστηρικτές που δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την αμιγώς παθητική τακτική από τη βαρύτερη φανέλα του πλανήτη.

Το ότι όμως η Ρεάλ δεν νοιάστηκε καθόλου για την εικόνα της και τη "δυσφήμιση" του DNA της στο Μάντσεστερ δείχνει και ότι είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει ακόμα μία φορά το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πραγματίστρια όσο ποτέ, ξέρει ότι με τον τρόπο που αγωνίστηκε στο Etihad μπορεί να επιβιώσει σε οποιαδήποτε έδρα της Ευρώπης. Ταξίδεψε με αυτοπεποίθηση και know how στο Μόναχο για να αναμετρηθεί με μια Μπάγερν που πιθανόν έχει τρυπήσει το ταβάνι της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η στόχευση του Αντσελότι θα είναι ξανά να κλείσει τους διαδρόμους και να χτυπήσει στην κόντρα, δύσκολα θα βρουν ρήγματα οι Βαυαροί. Εκτός αυτού, μοιάζουν σαφώς πιο επιρρεπείς στο να είναι αυτοί που θα κάνουν το καθοριστικό λάθος που θα οδηγήσει σε γκολ. Οι Μαδριλένοι έχουν δώσει 46 ματς φέτος και έχουν ηττηθεί μόνο από την Ατλέτικο, δεν φαίνεται να είναι αουτσάιντερ του 2,90 στο Μόναχο. Το συνδυαστικό Χ2 & Over 1,5 σε τιμές διπλασιασμού.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και από ποδόσφαιρο και Τσάμπιονς Λιγκ σε μπάσκετ και Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 1-3 φέτος κόντρα στη Μακάμπι και μοιάζει δύσκολο να ηττηθεί πέντε φορές σε εφτά παιχνίδια από την ίδια ομάδα μέσα στη σεζόν. Η υπόθεση αυτή ευνοείται από το μεγάλο πρόβλημα της Μακάμπι, που βεβαίως ακούει στο όνομα Ουέιντ Μπόλντγουιν. Δεν είναι απλώς ένας καλός παίκτης ο Αμερικανός, αλλά πιθανώς ο κορυφαίος στη φετινή Ευρωλίγκα. Τρίτος στο σύστημα αξιολόγησης, με μέσους όρους σχεδόν 18 πόντους και 5 ασίστ, ενώ πιστοποιητικά της ποιότητάς του είναι και τα ποσοστά του (48,1% στο δίποντο, 39,4% στο τρίποντο), που είναι εκ των κορυφαίων για γκαρντ.

Ο ηγέτης της Μακάμπι μπορεί να αγωνιστεί, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο βαθμός ετοιμότητάς του για ένα τόσο απαιτητικό ματς, όταν έχει μείνει και εκτός προπονήσεων. Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι πρέπει να παίξει τα ρέστα του στο σημερινό ματς και να μην πάει σε συνθήκη do or die την Πέμπτη και ο Κώστας Σλούκας δείχνει καθ’ όλα έτοιμος να τον πάρει από το χέρι, έχοντας φτάσει στο peak της απόδοσης του την κατάλληλη στιγμή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι – Παναθηναϊκός: 2 (1,90), 20:00
  • Μπάγερν – Ρεάλ: Χ2 & Over 1,5 (2.00), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ