TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα γκολ

Ο Μικαΐλο Μούντρικ
Ο Μικαΐλο Μούντρικ @ 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (03/02) και καταλήγει σε δύο επιλογές από Γερμανία και Αγγλία με επίκεντρο τα γκολ.

Σχετικά φτωχό το πρόγραμμα της Παρασκευής στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, σου το έχουμε ξαναπεί, τα πράγματα είναι απλά. Ή πας ένα μεγαλοπρεπέστατο πάσο και συνεχίζεις τη μελέτη σου για το Σαββατοκύριακο που έρχεται ή, αν σε τρώει και για να περάσει η ώρα, παίζεις κάτι με χαλαρή διάθεση.

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Τόσο η Άουγκσμπουργκ όσο και η Λεβερκούζεν, άσχετα με τα αποτελέσματά τους, έχουν επιστρέψει αρκετά θετικά μετά τη διακοπή. Η Άουγκσμπουργκ, στα τρία παιχνίδια μετά την επανέναρξη, έχει μία νίκη επί της Γκλάντμπαχ και δύο ήττες από Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ, όμως συνολικά η αίσθηση που άφησε, ακόμη και στις ήττες της, δημιουργεί αισιοδοξία στον κόσμο της.

Η Λεβερκούζεν, από την πλευρά της, έχει δύο νίκες επί Μπόχουμ και Γκλάντμπαχ και μία ήττα από την Ντόρτμουντ, δείχνοντας και αυτή ότι, συνολικά, έχει μπει σε καλό δρόμο υπό τις οδηγίες του Τσάβι Αλόνσο. Γύρω στο 1.85 είναι το διπλό, και σίγουρα η Λεβερκούζεν είναι το φαβορί, όμως το ματς ίσως να μην είναι τόσο απλό. Και έτσι θα προτιμήσουμε, σε καλύτερη απόδοση, το G/G & Over 2,5. H Άουγκσμπουργκ έχει μείνει μόνο μια φορά άσφαιρη τις τελευταίες 13 αγωνιστικές, ενώ η Λεβερκούζεν έχει σκοράρει σε όλα της τα εκτός έδρας εκτός από τα εξ ορισμού ζόρικα σε Μπάγερν, Λειψία και Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Τσέλσι – Φούλαμ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) Παραδοσιακό λονδρέζικο ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες είναι στην ίδια γειτονιά και μαζί με την ΚΠΡ και την Μπρέντφορντ σχηματίζουν το τετράγωνο του δυτικού Λονδίνου.

To ενδιαφέρον βέβαια του σημερινού ντέρμπι είναι ότι θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια της νέας Τσέλσι, καθώς τον Γενάρη η Τσέλσι ξόδεψε πάνω από 300 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές! Ακριβώς βέβαια αυτό, το ότι η Τσέλσι είναι πλέον μια νέα ομάδα, κάνει πολύ δύσκολη την εκτίμηση όσον αφορά το σημείο. Με τον ενθουσιασμό πάντως που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Στάμφορντ Μπριτζ, και με δεδομένο ότι η φετινή Φούλαμ αποτελεί την έκπληξη της σεζόν, δεν φοβάται κανέναν και έχει σκοράρει στα 8 από τα 10 εκτός έδρας της παιχνίδια, το G/G & Over 2,5 στο 2.35 ακούγεται καλή περίπτωση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.95) 21:30
  • Τσέλσι – Φούλαμ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.35) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ