TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με φαβορί και το Λιγκ Καπ

Ο Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της Φούλαμ στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ | 6 Αυγούστου 2022
Ο Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της Φούλαμ στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ | 6 Αυγούστου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Τρεις επιλογές από πρόγραμμα της Τρίτης ποντάρει το Match Money.

Εκ προοιμίου δύσκολο το τελευταίο παιχνίδι της Χοφενχάιμ, το πάλεψε πάντως όσο μπορούσε στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Λειψία. Πλέον υποδέχεται την Ντάρμσταντ, η οποία βρίσκεται σε φάση ελεύθερης πτώσης, έχοντας συμπληρώσει οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-6), πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό και τις πολλές απουσίες. Ματς που έχει κυκλωμένο η Χοφενχάιμ προκειμένου να μπει στη χειμερινή διακοπή κρατώντας επαφή με την πρώτη εξάδα. 1-1-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ντάρμσταντ, δίκαιο φαβορί ο άσος στο 1.50.

Προγνωστικά στοιχήματος

Προημιτελικά στο αγγλικό League Cup, μονές αναμετρήσεις και φυσικά σε αυτό το στάδιο καμιά ομάδα δεν το βλέπει σαν… αναγκαίο κακό. Σε εξαιρετική κατάσταση η Έβερτον στο κομμάτι που αφορά το πρωτάθλημα, τέσσερις σερί ήττες με μηδέν παθητικό, έξι στα οκτώ τελευταία, σούπερ φόρμα. Παρ’ όλα αυτά, μετά και την αφαίρεση των 10 πόντων, το κύριο μέλημα της είναι να απομακρυνθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα από την καυτή ζώνη, ενώ το Σάββατο ακολουθεί ένα πολύ ζόρικο εντός έδρας με την Τότεναμ. Η Φούλαμ είναι σαφώς σε πιο άνετη βαθμολογική κατάσταση και έτσι όπως εξελιχθεί το φετινό σκηνικό στο League Cup, δικαιούται να ελπίζει σε μια πραγματική υπέρβαση για τα κυβικά της. Στο 2.65 το διπλό σε dnb.

Αντίδραση και παράδοση

Φουλ εμβόλιμη στην ισπανική Primera και από το σημερινό πρόγραμμα κρατάμε τη Μαδριλένικη μονομαχία μεταξύ Ατλέτικο και Χετάφε. Αγνώριστη η Ατλέτικο στο Σαν Μαμές, έχασε δίκαια με 2-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μια εμφάνιση πραγματικά πολύ μακριά από τα στάνταρ της. Στο χέρι της είναι να ρεφάρει, εκτός της αναμενόμενη αντίδραση, στο πλευρό της είναι και η παράδοση. 14-3-2, τελευταίο διπλό το 2010, έκτοτε 11 σερί άσοι και πέρσι μία ισοπαλία. Αήττητη η Ατλέτικο στα 23 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (19-4-0). Σωστό φαβορί ο άσος στο 1.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ - Ντάρμσταντ: 1 (απόδοση 1.50), 21:30
  • Εβερτον – Φούλαμ 2 DNB (απόδοση 2,65), 21:45
  • Ατλέτικο – Χετάφε: 1 (απόδοση 1,40), 22:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ