TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Οι… υπερωρίες του Γκραντ και του Γκριγκόνις, Bet Builder σε απόδοση 4.65

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Οι… υπερωρίες του Γκραντ και του Γκριγκόνις, Bet Builder σε απόδοση 4.65
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της κρίσιμης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR στη Βαλένθια, για την 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Η μαύρη τρύπα στην Ισπανία

Ο Παναθηναϊκός AKTOR όταν παίζει επί ισπανικού εδάφους τα χάνει, κυριολεκτικά και μεταφορικά “πίνει θάλασσα”. Οι Πράσινοι έχασαν με κινηματογραφικό τρόπο από την Μπασκόνια την Τετάρτη, με σκορ 75-73 και ενώ στο 25’ ήταν μπροστά με 17 πόντους (31-48). Και αυτή η ήττα ήταν η 18η διαδοχική στην ιβηρική χώρα, πλέον το σκηνικό ανάγεται στη χώρα του μεταφυσικού. Η τελευταία νίκη του Τριφυλλιού στην Ισπανία ήταν τον Φεβρουάριο του 2019, όταν επί Ρικ Πιτίνο είχε επικρατήσει της Γκραν Κανάρια με 99-80.

Έκτοτε λοιπόν 18 διαδοχικές ήττες, κάκιστη παράδοση και το βάρος στους ώμους των παικτών του Εργκίν Αταμάν μεγαλώνει, αν σκεφτούμε πως ενόψει του αποψινού ματς με την Βαλένθια ο Παναθηναϊκός δεν την έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της, σε τέσσερις περιπτώσεις. Για να δούμε αν θα τα καταφέρει, ωστόσο θα επικεντρώσουμε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον σε δύο παίκτες του Τριφυλλιού.

Χωρίς Σλούκα, ο Γκραντ δίνει τις ασίστ

Με τον Κώστα Σλούκα πρακτικά εκτός μάχης, μετά το τράβηγμα στον προσαγωγό, που υπέστη στο φινάλε με την Μπασκόνια, ο Τζέριαν Γκραντ θα κάνει… υπερωρίες στο παρκέ, θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο και θα αναλάβει και δημιουργικά καθήκοντα. Ο 31χρονος πλέι-μέικερ σε 28:11 μέσης συμμετοχής στη EuroLeague φέτος μοιράζει 3,6 ασίστ ανά παιχνίδι, ήδη στη Βιτόρια με την Μπασκόνια μοίρασε 5 τελικές πάσες, αξιοποιώντας τους συμπαίκτες του.

Σε περισσότερο χρόνο συμμετοχής λοιπόν ο Γκραντ κόντρα στη Βαλένθια, θα έχει τη δυνατότητα να πιάσει αυτήν την επίδοση και γιατί όχι να την ξεπεράσει. Το να δώσει ο Γκραντ 5+ ασίστ (Over 4,5) πληρώνει 2.80.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Το παλεύει στα ριμπάουντ ο Λιθουανός

Ελλείψει άλλης λύσης στη θέση 3 με τον Ιωάννη Παπαπέτρου ακόμα εκτός μάχης, ο Μάριους Γκριγκόνις κάνει… διπλοβάρδιες στο παρκέ και προσπαθεί να διακρίνεται και σε άλλους τομείς, πέραν του σκοραρίσματος και του σουτ από τα φτερά. Και στην άμυνα αλλά και στο σκέλος του ριμπάουντ, ο Λιθουανός το παλεύει πολύ, στα δύο τελευταία ματς μάζεψε αρκετά σκουπίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα πήρε 5 ριμπάουντ, στην Μπασκόνια ανέβασε αυτόν τον αριθμό στα έξι. Ψάχνουμε λοιπόν ένα εφικτό όριο για να ξεπεράσει στα ριμπάουντ ο πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ. Το να πάρει 4+ ριμπάουντ (Over 3,5) ο Γκριγκόνις πληρώνει 2.47.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν: Το Bet Builder των Over 4,5 ασίστ του Γκραντ και των Over 3,5 ριμπάουντ του Γκριγκόνις, πληρώνει 4.65

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια – Παναθηναϊκός AKTOR: Over 4,5 ασίστ Γκραντ & Over 3,5 ριμπάουντ Γκριγκόνις (απόδοση 4.65), 21:30
TAGS TOTAL BETTING ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ