TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μία κόντρα και δύο επιλογές με γκολ

Ο Αβονίγι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ
Ο Αβονίγι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε μια κόντρα και δυο στοιχήματα γκολ.

Στην Premier League, σου το λέγαμε και τις προάλλες, η περίπτωση της Νότιγχαμ είναι αυτό που λέμε το αφεντικό τρελάθηκε. Στις 16 μεταγραφές έφτασαν φέτος οι Reds, που μετά την ανακοίνωση μεσοβδόμαδα της απόκτησης του Γκιμπς-Γουάιτ από τη Γουλβς ανέβασαν το συνολικό ποσό που έχουν δαπανήσει στα 140 εκατομμύρια λίρες – μόνο η Τσέλσι έχει ξοδέψει περισσότερα αυτή τη στιγμή από όλες τις ομάδες της Premier.

Οι πολλές μεταγραφές έχουν βέβαια το μειονέκτημα ότι απαιτούν χρόνο για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας, όμως ταυτόχρονα δημιουργούν δυναμική και ενθουσιασμό: είναι ξεκάθαρο, η Νότιγχαμ δεν είναι μια απλή νεοφώτιστη, ήρθε στην Premier για να μείνει και σε βάθος χρόνου να πρωταγωνιστήσει.

Η Νότιγχαμ την περασμένη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη της νίκη σε επίπεδο Premier με το 1-0 επί της Γουέστ Χαμ και πάει τώρα στο Λίβερπουλ για να αντιμετωπίσει την Έβερτον (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Μια Έβερτον που μετά την περσινή πολύ δύσκολη σεζόν έχει περάσει ένα καλοκαίρι μίρλας, καθώς οι φίλοι της βλέπουν ότι τα μεγαλεπήβολα σχέδια που παρουσίασε πριν δυο τρία χρόνια ο Βρετανοϊρανός ιδιοκτήτης Φαράντ Μοσίρι μένουν απλώς σχέδια.

Έχοντας και θέματα τραυματισμών σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν (εκτός από την αρχή, μεταξύ άλλων, ο μακράν καλύτερος φορ της, ο Κάλβερτ-Λιούιν), δύσκολα μπορεί να πείσει ότι δικαιολογεί φαβοριτισμούς του επιπέδου του 1.80 και του 1.90. Μην το παρεξηγήσεις βέβαια, η Έβερτον είναι φαβορί του ματς, αλλά στοιχηματικά το Χ2, που αγγίζει το 2.00, είναι αυτό που κρύβει την αξία.

Προγνωστικά Αγγλία

Μένοντας στην Premier, Λέστερ και Σαουθάμπτον, που κοντράρονται σήμερα στην έδρα της πρώτης, είναι δύο ομάδες που έχουν μπει με σκεπτικισμό στη σεζόν (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Λέστερ είναι η μοναδική ομάδα της Premier που δεν έχει κάνει ακόμη ουσιαστική μεταγραφή (έχει πάρει μόνο έναν γκολκίπερ από την Κάρντιφ για backup λύση), την ώρα που ήδη έχει χάσει τον Σμάιχελ και οι σειρήνες των μεγάλων ομάδων για τα αστέρια της (Μάντισον, Φοφανά κτλ.) ηχούν όλο και πιο δυνατά.

Στη Σαουθάμπτον, από την άλλη, όλο το καλοκαίρι υπάρχουν ρεπορτάζ ότι ο Ραλφ Χάζενχιτλ παίζει το κεφάλι του τις πρώτες αγωνιστικές και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι αγγλικές εταιρείες τον δίνουν φαβορί για να είναι ο πρώτος προπονητής που θα απολυθεί φέτος από την Premier.

Όπως καταλαβαίνεις, το σημερινό ζευγάρωμα είναι κάπως αλλοπρόσαλλο και δεν είναι για να μπλέκεις με την αγορά του νικητή. Στην αγορά των γκολ όμως η τάση και των δύο ομάδων είναι εμφανέστατη σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς. 2-2 εντός με την Μπρέντφορντ η Λέστερ και ήττα 4-2 τη 2η αγωνιστική στο Λονδίνο από την Άρσεναλ, ήττα 4-1 στην πρεμιέρα για τη Σαουθάμπτον από την Τότεναμ και 2-2 με τη Λιντς το περασμένο Σάββατο. Και το G/G & Over 2,5 δίνεται στο 1.88.

Προγνωστικά Ισπανία

Και από την Premier, κλείνουμε με La Liga και το Θέλτα – Ρεάλ στις έντεκα το βράδυ (23:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Ρεάλ ξεκίνησε τη σεζόν με δύσκολη νίκη επί της Αλμερία, αλλά τις τελευταίες μέρες χτύπησε συναγερμός, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλλον αιφνιδιαστικά, κατέθεσε πρόταση για τον Κασεμίρο.

Ο Βραζιλιάνος χαφ δήλωσε αμέσως την επιθυμία του να γίνει η μεταγραφή και όντως οι εξελίξεις ήταν άμεσες. Ήδη ο Κασεμίρο θεωρείται παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ θα βάλει στο ταμείο της κάπου στα 60-70 εκ. ευρώ. Ψυχρά, αν το δεις, το deal είναι μάλλον καλύτερο για τη Ρεάλ από ό,τι για τη Γιουνάιτεντ, στη λογική ότι πούλησε με υψηλό αντίτιμο έναν παίκτη που καλώς ή κακώς πάτησε τα 30 και ενώ έχει ήδη χτίσει τη διάδοχη κατάσταση από πίσω, με την απόκτηση του Τσουαμενί αλλά και την παρουσία του Καμαβινγκά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το θέμα όμως είναι ότι το περίφημο τρίγωνο των Βερμούδων, που λέει και ο Αντσελότι (Μόντριτς, Κρόος, Κασεμίρο), σπάει και ειδικά όσον αφορά το σημερινό ματς η Ρεάλ δεν έχει την απώλεια μόνο του Κασεμίρο αλλά και του Κρόος, που μένει εκτός λόγω ίωσης.

Η Θέλτα είναι καλή ομάδα, στην έδρα της διψά για τα ματς με τις μεγάλες και το ματς, μεταξύ μας, μυρίζει μπανανόφλουδα. Επειδή όμως μιλάμε για τη Ρεάλ, δεν θα το τραβήξουμε τόσο πολύ και θα τη σεβαστούμε, όπως θα σεβαστούμε και την εξαιρετική παράδοση που έχει στο Βίγκο (7-1-0 στις τελευταίες οχτώ επισκέψεις της).

Αλλά μιλώντας για παράδοση όλα αυτά τα οχτώ τελευταία παιχνίδια στο Βίγκο ήταν παιχνίδια γεμάτα γκολ. Και στα οχτώ σκόραραν και οι δύο και τα οχτώ ήταν Over 2,5, ενώ τα εφτά από αυτά ήταν και Over 3,5. Και με δεδομένο ότι η απουσία του Κασεμίρο (και του Κρόος), όπως και να το κάνεις, διαφοροποιεί τη χημεία της Βασίλισσας, το 2,05 του G/G & Over 2,5 φαντάζει μια χαρά επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον – Νότιγχαμ: Χ2 (απόδοση 1.95) 17:00
  • Λέστερ – Σαουθάμπτον: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.88) 17:00
  • Θέλτα – Ρεάλ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.95) 23:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ