TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τρία καλοπληρωμένα διπλά

Οι παίκτες της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν το γκολ του Μιγκέλ Αλμιρόν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Οι παίκτες της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν το γκολ του Μιγκέλ Αλμιρόν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα και παίζει μπάλα με τρία διπλά από Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία.

Τρία διπλά βγάζει η μελέτη στο κυριακάτικο πρόγραμμα. Που παίζονται είτε τσαμπουκαλεμένη τριάδα είτε σε ένα light τρίξι, όπως νομίζεις.

Προγνωστικά Αγγλία

Στην Premier League η Νιούκαστλ έχει μπει δυνατά στη σεζόν. Από πέρυσι περίπου στα Χριστούγεννα, με την πώλησή της, τον ερχομό του Έντι Χάουι στον πάγκο και τις μεταγραφές, έχει πάρει μεγάλη ώθηση και είναι σαφώς αυτό που λέμε ομάδα που έρχεται. Με τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν εξαιρετική και πάει τώρα στο Μολινιού και κόντρα σε μια Γουλβς (16:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) που ακόμη δεν έχει νίκη και γενικώς ψάχνεται να ξαναβρεί ένα στιλ και μια ταυτότητα. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το διπλό, στο 2.75.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Γαλλία

Στη Γαλλία και στη Ligue 1, το καλοκαίρι έδειχνε ότι η κατάσταση δεν είναι πολύ καλή στη Μαρσέιγ, όμως το χαρτί φαίνεται ότι γυρνάει. To 2-1-0 των τριών πρώτων αγωνιστικών είναι μια καλή αρχή για τον Τούντορ, ενώ οι τελευταίες μεταγραφές (Αλέξις Σάντσες και αυτή την εβδομάδα ο Μπαϊγί) δίνουν θετική ενέργεια (16:00 Live από το SPORT24).

Η Νις, από την άλλη, προβληματίζει όλο και περισσότερο. 0-2-1 σε βατό πρόγραμμα (Τουλούζ, Στρασβούργο, Κλερμόν) και με το ζόρι πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Conference League, χάνοντας πρώτα 1-0 στο πρώτο ματς στο Ισραήλ και παίζοντας 120 λεπτά μεσοβδόμαδα για να το γυρίσει. Από άδεια εβδομάδα και φρέσκια η Μαρσέιγ, δεν προκαλεί εντύπωση η πτωτική τάση του διπλού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ιταλία

Στη Serie A η ομάδα που έχει μπει κυριολεκτικά με τα χίλια στη σεζόν δεν είναι ούτε η Μίλαν ούτε η Ίντερ ούτε η Γιουβέντους, ούτε καν η Ρόμα. Αλλά η Νάπολι, που παρότι πέρασε ένα καλοκαίρι αναδιάρθρωσης του ρόστερ και πολλών αλλαγών, είναι μακράν η πιο εντυπωσιακή ομάδα σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Serie A: 5-2 στη Βερόνα στην πρεμιέρα, 4-0 τη Μόντσα την περασμένη εβδομάδα.

Η Φιορεντίνα, από την άλλη, λίγα πράγματα (21:45 Cosmote 2HD, Live από το SPORT24). Πολύ φλύαρη δημιουργικά στο 0-0 με την Έμπολι, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε δραματικό 0-0 με την Τβέντε στην Ολλανδία, για να προκριθεί μετά το 2-1 της Ιταλίας. Κι εδώ εμφανής η διαφορά φρεσκάδας, αλλά εδώ είναι και πιο μετρημένο το διπλό, γύρω στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Νιούκαστλ: 2 (απόδοση 2.75) 16:00
  • Νις – Μαρσέιγ: 2 (απόδοση 2.65) 16:00
  • Φιορεντίνα – Νάπολι: 2 (απόδοση 2.15) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ