TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Για το 3/3 Ρεάλ και Βιγιαρεάλ, μπορεί το 1.60 η Σαμπντόρια

Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει γκολ με την Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Σοσιεδάδ για την La Liga | 5 Μαρτίου 2022
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει γκολ με την Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Σοσιεδάδ για την La Liga | 5 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε μία δυνατή τριάδα από τη La Liga και τη Serie A.

Η Βιγιαρεάλ έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή σεζόν. Ήρθαν έτσι τα πράγματα, που τις δύο πρώτες χρονιές του Έμερι, το "κίτρινο υποβρύχιο" έριξε το βάρος στην Ευρώπη. Την πρώτη σεζόν ήρθε η κατάκτηση του Europa League, τη δεύτερη χρονιά έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το βάρος στο πρωτάθλημα

Πέρυσι η Βιγιαρεάλ έμεινε νωρίς πίσω από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και κατάφερε μόλις την τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσει το τελευταίο εισιτήριο για το Conference League. Φέτος παίζει στην πιο μικρή ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι ξεκάθαρο πως το βάρος θα πέσει στο πρωτάθλημα, με κύριο στόχο την επιστροφή στην κορυφαία διοργάνωση.

Το ξεκίνημα εντυπωσιακό, δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Πέρασε με 3-0 από την έδρα της Βαγιαδολίδ και με 2-0 από την έδρα της Ατλέτικο. Σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ξεκίνημα με 3/3 νίκες εκτός έδρας!

Παίζει στην έδρα της Χετάφε, με έναν αντίπαλο που του έχει πάρει τον αέρα (18:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Τα τελευταία τρία χρόνια η Βιγιαρεάλ κερδίζει μέσα έξω την Χετάφε. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά οι Μαδριλένοι, έχουν δεχτεί από δύο τριάρες, εντός με την Ατλέτικο και εκτός από τη Χιρόνα. Στο 1.90 το διπλό στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Βγάζει από νωρίς τις πονηρές έδρες

Για τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη πηγαίνει και η Ρεάλ. Η ομάδα του Αντσελότι, νωρίς νωρίς, έβγαλε τις έδρες της Αλμερία, της Θέλτα και έχει την ευκαιρία να περάσει και από της Εσπανιόλ (23:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ο Αντσελότι, γνωρίζοντας πως θα φύγει ο Κασεμίρο, πέρασε άμεσα στην ομάδα τον Τσουαμενί.

Τη μεγάλη όμως διαφορά την κάνει η εντυπωσιακή κατάσταση του Μόντριτς. Ειδικά στο Βίγκο ήταν μαγικός. Η Εσπανιόλ χωρίς τον Ραούλ Ντε Τομάς στην επίθεση, μοιάζει ξεδοντιασμένη και εύκολη λεία για τη φορμαρισμένη Ρεάλ. Το διπλό στο 1.45 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ιταλία: Δεν επέτρεψε στη Γιουβέντους μισή ευκαιρία

Η Σαμπντόρια έπαιξε πολύ καλά στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Ο Τζιαμπάολο παρουσίασε μία πολύ μαζεμένη ομάδα, που δεν επέτρεψε στη Γιουβέντους να δημιουργήσει μισή ευκαιρία. Πήρε το 0-0 σε παιχνίδι με υπέρ της τα xGoals (0,91-0,45) και ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το 0-2 της πρεμιέρας με την Αταλάντα.

Η Σαλερνιτάνα στην πρεμιέρα έχασε πολύ εύκολα από τη Ρόμα και τη δεύτερη αγωνιστική έδειξε τη δημιουργική της αδυναμία. Στο Φρίουλι, είχε την τύχη να αγωνιστεί σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, όμως σε κανένα σημείο δεν πλησίασε τη νίκη.

Πέρυσι η Σαμπντόρια είχε περάσει με εύκολο διπλό από το Σαλέρνο, δεν βλέπω το λόγο που έχουν τόσο ξεκάθαρο φαβορί οι εταιρείες τη Σαλερνιτάνα (19:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Το Χ2Δ στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χετάφε - Βιγιαρεάλ: 2 (απόδοση 1.90), 18:30
  • Σαλερνιτάνα - Σαμπντόρια: Χ2Δ (απόδοση 1.60), 19:30
  • Εσπανιόλ - Ρεάλ: 2 (απόδοση 1.45), 23:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ