TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το 2.40 κι ένα fun bet

Ο άσος της Ρόμα Τάμι Έιμπραχαμ πανηγυρίζει μετά τον ημιτελικό του Conference League με τη Λέστερ
Ο Τάμι Έιμπραχαμ πανηγυρίζει μετά τον ημιτελικό του Conference League με τη Λέστερ © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τον πρώτο ιστορικά τελικό του Conference League και σου προτείνει ένα σημείο και μία επιλογή fun bet.

Τελικός Conference League στα Τίρανα, Ρόμα εναντίον Φέγενορντ, και το Total Betting του Match Money σού δίνει την πάσα για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Στους τελικούς έχει βαρεθεί να διαβάζεις τα γνωστά κλισέ. Δεν χωράνε προγνωστικά, όλα μπορούν να γίνουν, στις αποδόσεις δεν υπάρχει στοιχηματική αξία γιατί οι εταιρείες δεν κάνουν λάθη σε τέτοια παιχνίδια, και όλα αυτά τα παρόμοια. Τα οποία βέβαια ισχύουν, αλλιώς δεν θα είχαν καθιερωθεί ως κλισέ. Αλλά κάποιες φορές υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον σημερινό τελικό υπάρχει φαβορί (22:00 Cosmote Sport 2HD/ERT1, Live από το SPORT24). Και αυτό είναι η Ρόμα. Και καλύτερη ομάδα από τη Φέγενορντ είναι αλλά, κυρίως, βγάζει πολύ θετική ενέργεια. Ο Μουρίνιο κόλλησε στη Ρώμη και έχει δημιουργήσει, σε αποδυτήρια και εξέδρα, αυτό το κλίμα ενότητας που πάντα χαρακτήριζε τις πετυχημένες ομάδες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ό,τι να πει κανείς, παραμένει ένας από τους πλέον "νικηφόρους" προπονητές της σύγχρονης εποχής, έχοντας νικήσει και στους τέσσερις ευρωπαϊκούς τελικούς που έχει βρεθεί. Δύο φορές με την Πόρτο (Κύπελλο UEFA το 2003 και Champions League το 2004), το Champions League με την Ίντερ το 2010 και το Europa League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017.

Στο 2.40 είναι ο άσος της Ρόμα στη Stoiximan. Γενικά, σε έναν τελικό έχει νόημα να πάει κανείς πιο συντηρητικά και να μην κυνηγά νίκη στο 90λεπτο, αλλά κατάκτηση. Όμως το 2.40 είναι ικανοποιητική απόδοση και εκμεταλλεύεσαι και την προσφορά της μηδενικής γκανιότας (στις υπόλοιπες αγορές, υπάρχει γκανιότα).

Εναλλακτικά, σε λογική fun bet και τηλεθέασης, ο Τάμι Έιμπραχαμ κάνει εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Ιταλία, δικαιώνοντας απόλυτα τον Μουρίνιο, που τον αγόρασε από την Τσέλσι με 40 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι. 17 στη Serie A ο 24χρονος Άγγλος και 9 στο Conference League, ενώ σκόραρε και το γκολ της πρόκρισης στον ημιτελικό με τη Λέστερ.

Δεν κάνει βέβαια καμία εντύπωση ότι δίνεται πρώτο φαβορί στην αγορά των σκόρερ (2.65 το anytime στη Stoiximan), αλλά, fun bet ψάχνουμε, μπορούμε να το συνδυάσουμε με το ακριβές σκορ 2-0. Τους δύο τελευταίους του ευρωπαϊκούς τελικούς με 2-0 τους πήρε ο Μουρίνιο, είναι ένα σκορ που ταιριάζει στη φιλοσοφία του. Το να σκοράρει ο Έιμπραχαμ και να λήξει το ματς με 2-0 επί της Ρόμα μας επιστρέφει απόδοση 22.00 στο Bet Builder της Stoiximan!

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα – Φέγενορντ: 1 (απόδοση 2.40 - Stoiximan) 22:00
  • Ρόμα – Φέγενορντ: Έιμπραχαμ να σκοράρει και 2-0 ακριβές σκορ (απόδοση 22.00 Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ